BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - VÁC FC-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

16:30-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 29.fordulója, ellenfelünk a III.Kerületi TVE Sporttelepén a Vác FC lesz. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok:

Vác FC: Halasi, Hegedűs, Tóth F., Zsolnai, Tóth G., Gulyás, Görgényi, Szabó N., Balajti, Varga, Major. Vezetőedző: Nagy Tibor 

BFC Siófok: Balajcza, Fehér, Nagy D., Bévárdi, Hidvégi, Petneházi, Kiss B., Gál, Vólent, Lázár, Balázs. Vezetőedző: Varga Attila

A mérkőzés játékvezetője Molnár Attila, segítői Bertalan Dávid és Hofbauer Roland, a tartalék játékvezető Horváth Tibor.

A találkozón 3 játékosunk sárga lapos eltiltás miatt nem léphetett pályára, miután begyűjtötték az 5.színes lapot: Lorentz, Farkas és Elek a lelátóról nézte a mérkőzést, ahogy vezetőedzőnk Varga Attila is, akit a Békéscsaba elleni bajnokin reklamálásért elküldtek a kispadról.

A 2.percben veszélyes szituáció alakult ki a kapunk előtt: a 16-osunk előtt labdát szerzett a Vác, Varga bökött bele a labdába, de az emelést könnyedén húzta le Balajcza.

A 4.percben Petneházi szöglete jól szállt be balról a kapu elé, sikerült középen belecsúsztatni, de elakadt a hazai védőkben a játékszer és felszabadítottak.

A 7.percben Balajti készített le egy labdát, de Görgényi jócskán fölélőtte.

A 15.percben Balajcza bravúrjára volt szükség, hogy ne szülessen meg a váci vezető gól: egy baloldali kontra végén jól szállt át a beadás a hosszú oldalra, Hidvégi elszámította magát, így Zsolnai fejelhetett kapura, de Balajcza kapufára tolta a labdát, majd végül az ötösön belül pattogó játékszert Fehér vágta ki.

A 17.percben egy kapu előtti kavarodás végén ismét Zsolnai veszélyeztetett: az alapvonal elöl ballal kapura tekert, de Balajcza fölétornázta a labdát.

A 26.percben megszerezte a vezetést a Vác: egy baloldali kontra végén Kiss B. akart menteni, de a beadás során Molnár Attila játékvezető kezezést látott játékosunknál, amiért büntetőt ítélt. Balajti állt oda, és higgadtan értékesítette (1:0).

A 45.percben csapatunkból Petneházi kapott sárga lapot.

Egy veszélyes szabadrúgás még maradt a végére, de Balajcza a lövést kapufára tolta, onnan pedig szögletre pattant a labda.

A szünetben cseréltünk: Kiss B. helyére Szilágyi állt be.

Jobb felfogásban kezdtük a második játékrészt, összeszedettebbnek, veszélyesebbnek tűnik csapatunk.

Az 55.percben sikerült az egyenlítés: Petneházi szabadrúgását Gál tudta továbbtolni, érkezett Vólent és a hálóba lőtt (1:1).

A 60.percben cserélt a Vác: Varga helyett Búrány állt be.

A 61.percben a hazaiaktól Gulyás kapott sárga lapot.

Ugyancsak a 61.percben egy ígéretes labdát kapott a 16-os jobb oldalán Balázs, de lecsúszott a lábáról a lövés, és mellément a játékszer.

A 63.percben Petneházi jobb oldali szabadrúgása jól jött a kapu elé, de amilyen veszélyes érkezett, el is suhant mindenki előtt.

A 76.percben cserélt csapatunk: Futó lépett pályára Balázs helyett.

A 84.percben ismét cserélt a Vác: Major helyett Borvető lépett pályára.

A 87.percben centiken múlott, hogy megszerezzük a vezetést: Petneházi szögletére Gál érkezett jó ütemben a rövidre, belecsúsztatott, de a labda elsuhant a hosszú kapufa mellett.

A 89.percben kihasználtuk az utolsó cserelehetőséget: Petneházi jött le, Nemes állt be.

A 90.percben először Nemes jobb oldali betekert szabadrúgása okozott kavarodást a váciak kapuja előtt, de kivágták a labdát. Nagy D. nagy bedobását sikerült továbbcsúsztatni középen, ahol Futó került lövőhelyzetbe és a hálóba bombázott, de korai volt az öröm, mert Vólentnél lökést látott előtte a játékvezető, így a találat érvénytelen lett.

A hosszabbítás 3 perc.

Az eredmény már nem változott, így döntetlennel zártunk a Vác FC ellen.

Vác FC – BFC Siófok 1:1 (1:0)   

2018.04.08. 16:19

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu