BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 1. - BFC SIÓFOK-ZTE FC

Kedves Szurkolóink!

19:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 1.fordulója, ellenfelünk a ZTE FC lesz a Révész Géza utcai stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Molnár, Fehér, Nagy D., Elek, Csilus, Medgyes, Réti, Kiss B., Nemes, Lorentz, Gál. Vezetőedző: Varga Attila

ZTE FC: Zöldesi, Madarász, Babati, Gajdos, Devecseri, Szépe, Bedi, Gergényi, Vojnovic, Kiss M., Hudák. Vezetőedző: Nagy Tamás

A mérkőzés játékvezetője Böcskei Balázs, segítői Király Zsolt és Baghy Csaba. A tartalék játékvezető Dr.Kovács Gergely.

A 2.percben Babati kapott egy labdát a jobb oldalon, elindult befelé, ballal ellőtte, de Molnár védeni tudott.

A 9.percben Medgyes remek labdát tolt ki balra, a felfutó Nemes jól ívelt középre, de az üresen felugró Elek fejese nem sokkal mellément.

A 16.percben egy jobbról beemelt labda átszállt a hosszúra, Babati lőtt kapásból, de Kiss B. jó ütemben blokkolt.

A 18.percben Gajdos bal lábas lövését fogta előrevetődve Molnár.

A másik oldalon Medgyes indult kapura, kitolta jobbra, az érkező Nagy D. élesen lőtte be középre a játékszert, az egyik zalaegerszegi védőről lepattant Medgyes elé, lövésébe azonban belevetődött a vendégek kapusa, Zöldesi.

A 22.percben Lorentz passzával Medgyes került lövőhelyzetbe, de a labda mellépattogott.

A 33.percben Vojnovic kényszerítőzött Hudákkal, majd a továbbpasszolt játékszer Gajdos elé került, lövését azonban Molnár hárítani tudta, a kipattanóra Vojnovic ért oda, de mellélőtt.

A 44.percben Devecseri az oldalvonal mellett ívelt fel egy labdát üres területbe, Gajdos érkezett a labdára, de az oldalhálóba lőtt.

A 45.percben megszerezte a vezetést a ZTE: egy felívelt labdát Lorentz fejelt ki, de Vojnovic a 16-os előtt kapásból a hálónkba bombázta (0:1).  

A szünetben cserélt Varga Attila vezetőedzőnk: Réti helyett Bolla állt be.

Sikerült villámrajtot venni, a 48.percben megszületett az egyenlítő gól: Nemes remek szögletet ívelt középre, ahol belefejeltek, és a labdát nagy ívben átszállt a hosszúra, Lorentz fejese a felsőlécről pattant le, Elek azonban érkezett és bepofozta a játékszert (1:1).

2 perccel később Elek szerzett labdát a félpályánál, megvezette, majd kitolta az érkező Nagy D. elé, lövését azonban Zöldesi védte.

Az 56.percben Babati kapott sárga lapot reklamálásért.

A 63.percben cserélt csapatunk: Csilust Petneházi váltotta.

A 64.percben Petneházi passzolta ki a jobb oldalra a labdát Nagy D.-hez, jól ívelt középre, Medgyes megelőzte a védőjét, de fejese mellé-fölément.

A 66.percben cserélt a Zalaegerszeg: Popin lépett pályára Vojnovic helyett.

A 67.percben egy felíveléssel Gajdost találták meg a jobb oldalon, a 16-os sarkáról kapura tekerte, de a játékszer elsuhant a hosszú kapufa mellett.

1 perccel később ugyanez lejátszódott a másik oldalon, és úgy tűnt, a vezető gólnak örülhetünk: Kiss B. hasonlóan eltekerte jobbról a hosszúra, a labda a hálóban kötött ki, de les címén nem adták meg a gólt – a középen álló Elek volt lesen, és bár nem ért hozzá a labdához, zavarta mozdulatával a kapust.

A 71.percben Petneházi jobb oldali szöglete jól szállt be, Gál érkezett a rövidre, már mindenki bent látta, de elakadt a kapufánál álló védőben a labda.

A 73.percben Nagy D. bedobásába Gál csúsztatott bele, Elek ollózó mozdulata után a játékszer azonban elpattogott a kapufa mellett.

A 77.percben cserélt csapatunk: Medgyest Szilágyi váltotta.  

A 79.percben megszereztük a vezetést: Petneházi szöglete ezúttal is remekre sikerült, középen pedig Elek bólintott a vendégek hálójába (2:1).

A 80.percben cserélt a Zalaegerszeg: Hudák helyett Kulcsár lépett pályára.

Sokáig nem örülhettünk sajnos, a 87.percben egyenlített a ZTE: Babati készített le egy labdát Madarásznak, aki egyet tolt rajta, majd elemi erővel bombázott a felső sarokba mintegy 21 méterről (2:2).

A 89.percben Szilágyi, Elek, Bolla volt a labda útja, a beemelt labda azonban nem sokkal suhant el Petneházi feje előtt.

A hosszabbításban megfordította az eredményt a ZTE: Babati tört be a 16-osunk baloldalán, majd Kiss B.-vel a földre huppant, és lökés miatt Böcskei Balázs büntetőt ítélt. A sértett Babati állt oda, és higgadtan lőtt a kapunkba (2:3).

A gólöröm közben Babati felmászott a szurkolók előtti kerítésre, amiért megkapta második sárga lapját, így a pirosat.

A gól után cseréltek a vendégek: Kónya lépett pályára Gajdos helyett, aki időhúzásért szintén sárga lapot kapott.

Volt még egy egyenlítési lehetőségünk a hosszabbításban: Szilágyi jól fordult le védőjéről, de rövid sarokra tartó lövését Zöldesi hárította.

A végén még csapatunkból Bolla kapott sárga lapot.

A végeredmény: BFC Siófok – ZTE FC 2:3 (0:1)

2018.07.29. 18:34

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu