BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 - BFC SIÓFOK-NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 8.fordulója, ellenfelünk a Nyíregyháza Spartacus FC lesz a Révész Géza utcai stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Varga Attila távozását követően ez lesz az első tétmérkőzésünk, a csapatot Mihalecz István irányítja majd a kispadról, aki az elmúlt időszakban a sportigazgató szerepét töltötte be klubunknál.

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Molnár, Csibra, Fehér, Nagy D., Horváth A., Elek, Medgyes, Réti, Lorentz, Gál, Bolla. Megbízott vezetőedző: Mihalecz István

Nyíregyháza Spartacus FC: Jova, Polényi, Fodor, Bakos, Rezes, Pekár, Rubus, Gulyás. Végső, Farkas, Dragoner.  Vezetőedző: Bozsik József

A mérkőzés játékvezetője Kovács J. Zoltán, segítői Kepe Arnold és Hofbauer Roland. A tartalék játékvezető Gaál Ákos.

Három fiatallal kezdjük a találkozót: Bolla és Réti mellett Csibra is helyet kapott a kezdő 11-ben!

A 6.percben Nagy D. végezhetett el szabadrúgást a jobb oldalról, a védők kicsúsztatták a labdát, de pont középre, Medgyes jól helyezkedett a kipattanóra, de az átvétel utáni lövése elsuhant a kapufa mellett.

A 11.percben Nagy D. csúsztatta meg üres területbe Fehér felívelését, Elek léphetett ki a labdával, betört a 16-oson jobb oldalán, de lövését védte Jova – a játékszer továbbgurult, de a visszaérő Végső a gólvonal elöl kivágta azt.

Röviddel később egy jobb oldali kontrát vezetett a Nyíregyháza, a középre passzolt labdát azonban Fehér remek ütemben rúgta el az érkezők elöl.

A 25.percben Medgyes remek labdával ugratta ki Eleket, aki lefutotta védőit, de a kimozduló Jovával kontaktba került, és így támadónk elesett a 16-oson belül, amiért Kovács J. Zoltán játékvezető büntetőt ítélt. Jova sárga lapot kapott az eset után. A sértett Elek állt oda, és középre tartó erős lövésébe beleért ugyan a vendégek kapusa lábbal, de a hálóban landolt a játékszer (1:0).  

Pár perccel később Nagy D. ívelt a kapu elé egy labdát a jobb oldalról, de Polényi kisarkalta azt, épp Gál elé, az átvétel után azonban már nem sikerült ellőni, mert kivágták a védők.

A 44.percben Elek szólózott, betört a 16-os jobb oldalán, kicsit kisodródott helyzetből ellőtte, de a rövid saroknál álló Jova szögletre hárított.

1 perc lesz a hosszabbítás.

A félidőben nem cseréltek a csapatok.

Az 58.percben Réti tolta ki a labdát jobbra, Nagy D. begurított középre, de az érkező Bolla fölélőtt.

A 60.percben kettős cserét hajtott végre Bozsik József: Starosta váltotta Dragonert, míg Daru Bakost.

A 65.percben csapatunkból Fehér kapott sárga lapot.

A 69.percben egy szép vendég támadás végén a lekészített labdát Gulyás ívelte középre, de Daru nagy helyzetben melléfejelt.

A 70.percben cserélt Mihalecz István: Szilágyi lépett pályára Medgyes helyett.

A 73.percben a Nyíregyháza kihasználta az utolsó cserelehetőségét: Rezes helyett Gyurján állt be.

A 75.percben csapatunk is cserélt: Nagy D. helyett Zamostny folytatja a játékot.

A 78.percben nagy vendéglehetőség maradt ki: Gulyás jól ívelt középre balról egy szabadrúgást, Fodor mindenkit megelőzött, de nem sokkal föléfejelt.

A 80.percben Lorentz kapott sárga lapot csapatunkból.

A 82.percben nagy siófoki ziccer maradt ki: a baloldalon előrehúzódó Csibra szépen emelt be középre, Elek azonban Jovába fejelte a labdát, a kipattanót pedig elkotorták Bolla elöl.

A 83.percben Réti kapott csapatunkból sárga lapot.

A 85.percben megtörtént a 3.siófoki csere is: Bolla helyett Petneházi lépett pályára.

Gaál Ákos tartalék játékvezető 4 perc hosszabbítást jelzett.

A ráadásra még maradt egy helyzete a vendégeknek: Pekár baloldali szögletét sikerült kifejelni, de Pekár ismételhetett, az újból kifejelt labdát Starosta gyűjtötte be, és lágyan visszaemelt, Daru fejesét azonban szögletre tolta Molnár.

Végeredmény: BFC Siófok – Nyíregyháza Spartacus FC 1:0 (1:0)

2018.09.16. 16:42

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu