BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 – BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

19:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 11.fordulója, ellenfelünk a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő lesz Balmazújvárosban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi, Papucsek, Jagodics, Erdei, Óvári, Domokos, Farkas, Peszmeg, Berki, Szalai, Kóródi. Vezetőedző: Bekő Balázs

BFC Siófok: Molnár, Fehér, Horváth A., Szilágyi, Hidvégi, Petneházi, Kiss B., Balogh B., Lorentz, Gál, Zamostny. Vezetőedző: Mihalecz István

A mérkőzés játékvezetője Szőts Gergely, segítői Szert Balázs és Szalai Dániel. A tartalék játékvezető Dolnegó Bálint.

A hazaiaknál edzőváltás volt, a Haladáshoz távozott Horváth Ferenc helyett már Bekő Balázs irányítja a csapatot. 4 volt siófoki játékos is ott van a Balmazújváros mai 18 fős keretében: Farkas Norbert, Berki István, Peszmeg Viktor és Szabó Balázs – közülük Farkas, Berki és Peszmeg a kezdőben kapott helyett.

Mihalecz István vezetőedzőnk átforgatta a csapatot, és második alkalommal lép pályára a fiatal, saját nevelésű Balogh Bence Benitó NB II-es bajnoki mérkőzésen a kezdő 11-ben – a 2017/2018-as szezonban debütált a Budaörs ellen.

A 3.percben Szilágyi két ember között cselezte be magát a 16-os jobb oldalán, lepasszolta Petneházinak, aki gurította Zamostny elé, aki tolt egyet rajta, de bal lábas lövését blokkolni tudták.

A 6.percben Erdei próbálkozott távoli átlövéssel, de a labda mellément.

A 15.percben egy felívelt labdába Berki szúrt bele, de Molnár védeni tudott.

Röviddel később újabb felíveléssel Erdei lépett ki a baloldalon, középre tette a játékszert, amire Berki érkezett,de Kiss B. belelépett az utolsó pillanatban a lövésébe.

A 22.percben Balogh B. fejelte okosan üres területre a 16-os jobb oldalán, Petneházi kicsit kiszorított helyzetből leadott lövését azonban Szécsi hárította.

A 23.percben megszereztük a vezetést! Balogh B. passzával az előrehúzódó Hidvégi ment el a baloldalon, az alapvonalról okosan gurított vissza, és a második hullámban érkező Petneházi ballal kapásból laposan a hálóba lőtt (0:1)!  

A 28.percben Petneházi remek labdát adott Balogh B. elé a 16-oson belül, de a lövés előtt becsúszva szerelték a visszaérő védők. Az eset után Lorentz kapott sárga lapot csapatunkból reklamálásért.

A 31.percben volt játékosunk, Farkas kapott sárga lapot a hazaiaktól, miután megütötte Szilágyit. Elgondolkodtató szituáció, piros lap is villanhatott volna!

A 34.percben hatalmas siófoki lehetőség maradt ki: Balogh B. vitte el a játékszert 3 ember mellett a baloldalon, remekül ívelt középre, Szilágyi üresen fejelhetett kapura, de a labda mellément.

A 43.percben Domokos próbálkozott lövéssel ballal, de az mellésuhant.

A szünetben nem volt csere.

Az 52.percben Farkas felívelt labdája Kóróditól Berki elé került, aki ballal mellébombázott.

Az 57.percben cseréltek a hazaiak: Kóródi helyett Bíró folytatja a játékot.

A 61.percben 11-es gyanús szituáció történt: Szilágyi lépett ki ziccerhelyzetben a 16-os jobb oldalán, de Papucsek fellökte, a sípszó és a büntető azonban elmaradt.

A 64.percben egyenlített a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Erdei szögletét követően Farkas emelgetett a 16-osunkon belül, nem sikerült felszabadítani, a labda Berki elé került, aki a tömörülésben a felső sarokba bombázott (1:1).

A 66.percben cserélt Bekő Balázs: Erdei helyett Szabó B. állt be.

A 69.percben az előrehúzódó Farkas lövése az oldalhálóban végezte.

A 70.percben Mihalecz István is cserére szánta el magát: Balogh B. helyett Csibra állt be.

A 74.percben újabb siófoki csere: Medgyes lépett pályára, Szilágyi jött le.

A 83.percben Petneházi kapott sárga lapot csapatunkból.

A 84.percben Mihalecz István kihasználta az utolsó cserelehetőségünket: Petneházit Elek váltotta.

A 88.percben Papucsek távoli szabadrúgását védte Molnár.

A 89.percben Papucsek passzával Berki lép ki a védők mögött a 16-os jobb oldalán, de lövése elsuhant a hosszú kapufa mellett – a meccslabda maradt ki, mert a hosszabbításban már nem volt újabb lehetőség a gólszerzésre.

Végeredmény: Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – BFC Siófok 1:1 (0:1)

2018.10.03. 18:39

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu