BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 – BFC SIÓFOK-BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

Kedves Szurkolóink!

14:30-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 26.fordulója, ellenfelünk a Boér Gábor vezényelte Békéscsaba 1912 Előre lesz a Siófok Városi Stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Molnár, Jánvári, Fehér, Magasföldi, Horváth A., Elek, Medgyes, Horváth P., Réti, Kiss B., Lorentz. Vezetőedző: Mihalecz István

Békéscsaba 1912 Előre: Rybansky, Zahorán, Nagy S., Mezei, Szatmári, Urbin, Szalai, Király, Hursán, Babinyecz, Szélpál. Vezetőedző: Boér Gábor

A mérkőzés játékvezetője Kovács Gábor Péter, segítői Kis Zoltán és Mohos Milán. A tartalék játékvezető Dr.Kovács Gergely.

A vendégeknél két ex-siófoki játékos is keretben van: Rybansky védeni fog, míg Vólent a kispadon kapott helyet.

A 8.percben Medgyes ívelt be a baloldalról egy remek labdát, Elek vette át a hosszún, de beleléptek a lövésébe.

A 16.percben megszerezte csapatunk a vezetést! Magasföldivel szemben követtek el szabálytalanságot szemben a kapuval mintegy 25 méterre. A sértett állt oda és a sorfal felett gyönyörű mozdulattal a hálóba lőtt (1:0)!  

A Békéscsaba egy kontrával veszélyeztett: Hursán ment el lendületesen, Fehér igyekezett őt kiszorítani, majd lövését fogta Molnár.

A 31.percben kényszerű cserét kellett végre hajtanunk. Elek hagyta el a pályát sérülés miatt, Zamostny állt a helyére.

A 33.percben Király bal lábas átlövése csapódott le veszélyesen, de a felsőléc felett hagyta el a labda a játékteret.

A 39.percben Magasföldi remek labdájával Zamostny lépett ki ziccerben, de Babinyecz mentett becsúszva a lövés előtt.

A 41.percben Horváth A. szerelése után Magasföldi indult el a jobb oldalon, jól tette át Medgyesnek, a 16-os vonaláról leadott lövését azonban föléblokkolták.

A 45.percben Rybansky bravúrjára is szükség volt, hogy ne növeljük előnyünket: Magasföldi egy szögletet követően Lorentztől kapta vissza a labdát, majd baloldali beívelését Horváth P. fejelte kapura, de a vendégek hálóőre reflexből belenyúlt, és hárított.

1 perc hosszabbítás lesz.

A szünetben cserélt a Békéscsaba: Nagy S. helyett Sinanovic lépett pályára.

A 46.percben Horváth A. passzát Horváth P. tolta tovább Zamostnyhoz, akit Szélpál billentett ki az egyensúlyából egy lökéssel. Zamostny elesett, de a 11-es elmaradt.

Az 50.percben egy jobb oldali szabadrúgást követően röviden szabadítottunk fel, Szatmári szerezte meg és balról beívelt, ami azonban kicsit lecsúszott, így viszont Molnárnak kellett nagyot védenie – a felsőlécre tolta a játékszert, majd Jánvári felszabadított.

Az 53.percben Zamostny remek ütemben emelt be a védők mögé egy labdát Magasföldi elé, aki rávezethette Rybanskyra, a kifutó kapus azonban jól zárta a szöget, és védeni tudott.

Az 55.percben Magasföldi jobb oldali szögletét Lorentz fejelte fölé.

Az 58.percben Zamostny előreemelt labdájára Horváth P. startolt rá, meg is előzte Zahoránt, visszahúzta a bal lábára, lövését azonban szintén lábbal védte Rybansky.

A 61.percben Sinanovic lépett ki nagy helyzetben egy kényszerítő után Urbin passzából, lövését azonban hárította Molnár.

A 63.percben cseréltek a lila-fehérek: Hursán helyett Vólent állt be.

A 67.percben Zahorán labdáját Szatmári emelte be balról, Vólent nem tudott fejelni, a hosszún Sinanovic érkezett, de Jánvári ki tudta csúsztatni a játékszert szögletre. A sarokrúgást követően még egy beadás érkezett a kapu elé, Urbin azonban föléfejelt.

A 70.percben Magasföldi gyorsan elvégzett szabadrúgása után Kiss B. ment le az alapvonalig, élesen középre adott, de Medgyes és Zamostny is lemaradt centikkel a labdáról.

A 71.percben Szatmári passza után Zahorán emelt be balról középre, Vólent fejesébe Lorentz ért bele, majd Urbin ollózva húzta kapura a labdát, de Molnár védett.

A 72.percben Babinyecznek mutatta fel a sárga lapot Kovács Gábor Péter játékvezető, miután leütközte Medgyest, aki ziccerben léphetett volna ki.

A 73.percben békéscsabai részről Vólent kapott sárga lapot.

A 74.percben cserélt Mihalecz István vezetőedzőnk: Gál váltotta a gólszerző Magasföldit.

Szatmári egymás után kétszer is megtornáztatta Molnár pár percen belül: előbb betört a 16-os baloldalán, de kapusunk védte a lövését, majd szemben a kapuval a 16-os vonaláról emelte rá okosan, de Molnár itt is bravúrral ki tudta tolni a léc alá tartó labdát.

A 77.percben az utolsó cserelehetőségével is élt Boér Gábor: Babinyecz helyett Máris lépett pályára a viharsarkiaknál.

A 78.percben az imént csereként beálló Máris kapott sárga lapot Horváth P. lekönyökléséért.

A 80.percben Sinanovic jobb oldali beadást Máris tolta Vólent elé, aki azonban fölélőtt.

A 84.percben kihasználtuk az utolsó cserelehetőségünket is: Izing lépett pályára Horváth P. helyett.

A 86.percben Jánvári kapott sárga lapot csapatunkból.

A 90.percben Zamostny továbbemelt labdájával Medgyes lépett volna ki, de a kapujából kimozduló Rybansky el tudta rúgni előle a játékszert.

3 perc lesz a hosszabbítás.

A ráadásban 11-eshez jutottunk: Jánvári jól ívelt fel, Zamostny továbbcsúsztatta a labdát, Szélpál azonban lenyomta Medgyest, amiért Kovács Gábor Péter büntetőt ítélt. Az eset után két sárga lapot is kiosztott a játékvezető: Szélpál és Király kapta. A sértett Medgyes állt oda, de fölélőtte.

Vége a mérkőzésnek:

BFC Siófok – Békéscsaba 1912 Előre 1:0 (1:0)

 

2019.03.03. 14:13

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu