BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 – BFC SIÓFOK-CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 36.fordulója, ellenfelünk a Credobus Mosonmagyaróvár lesz a Siófok Városi Stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Molnár, Jánvári, Horváth A., Medgyes, Horváth P., Szakály, Kiss B., Izing, Balogh B., Lorentz, Gál. Vezetőedző: Márton Gábor

Credobus Mosonmagyaróvár: Somogyi, Forgács, Zsirai, Eszlátyi, Kovács Á., Winkler, Vágó, Szabó V., Kozma, Czár, Sziklási. Vezetőedző: Király József

A mérkőzés játékvezetője Veizer Roland, segítői Dr.Varga Zsolt és Márkus Tamás. A tartalék játékvezető Nagy Norbert.

A vendégeknél több ex-siófoki játékos is szerepel a mai keretben: Forgács és Kozma a kezdőben kapott helyett, Heinrich és Nagy I. kispados.

A 3.percben Balogh B. jobb oldali szögleténél Gál érkezett a rövidre, megcsúsztatta, de Somogyi még bele tudott kapni a labdába, és védeni tudott.

Az 5.percben egy baloldali beadást kicsit visszább fújt a szél, Vágó érkezett rá a hosszú oldalon, de lövését Molnár hárította.

A 15.percben Medgyes ment el a jobb oldalon, beívelésére Horváth P. és Balogh B. is érkezett, de kivágták szögletre a vendég védők a játékszert.

1 perccel később Szabó V. volt harcos, egy labdaszerzést követően továbbpasszolt Winklerhez, ballábas lövését azonban védeni tudta Molnár.

A 20.percben Horváth P. vállalkozott lövésre a 16-os baloldaláról, de lövésébe beleért Somogyi, így a labda az alapvonalon hagyta el a játékteret.

A 22.percben Molnár védett egy mosonmagyaróvári szabadrúgást ígéretes helyről.

A 27.percben megszereztük a vezetést: Horváth A. remek indításával Medgyes lépett ki a leshatáron a védők között, majd Somogyi mellett a hálóba gurított (1:0)!

A 37.percben egy jobb oldali szögletet követően Vágó fejesét védte Molnár.

A  40.percben egy labdavesztést követően kontrázhatott a Credobus Mosonmagyaróvár: Eszlátyi lépett ki ziccerben Vágó passzával, betört a 16-os baloldalán, de ballal laposan ellőtte a hosszú kapufa mellett.

Nincs hosszabbítás.

A szünetben cserélt Király József: Vágó helyett Németh állt be.

A 47.percben Lorentz kapott sárga lapot csapatunkból.

Az 52.percben növelni tudtuk előnyünket: Molnár hosszú kirúgását követően röviden fejelték vissza a labdát a vendég védők, Horváth P. lecsapott rá, elment a baloldalon, Forgács mellett visszagurított Szakályhoz, aki higgadtan, laposan a kapufát is érintve a hálóba lőtt (2:0)!

Az 56.percben cseréltek a vendégek: Szalka váltotta Winklert.

Röviddel később egy jobb oldalról betett labdát Szabó V. tett le Kovácshoz, aki ballal mellé-fölé bombázott.

A másik oldalon Kiss B. remek beadásáról centikkel maradt le Horváth P.

Az 58.percben kettős cserét hajtott végre Márton Gábor vezetőedzőnk: Horváth A. és Balogh B. helyett Csilus és Réti állt be.

A 61.percben Sziklási kapott a vendégektől sárga lapot.

A 65.percben kihasználta a harmadik cserelehetőségét is a Mosonmagyaróvár: Nagy I. lépett állt be, Zsirai jött le.

A 72.percben nagy vendég helyzet maradt ki: egy előreemelt labdát Kovács adott be középre, de Szabó V. az ötös vonaláról ballal mellétolta.

A 75.percben kapufáig is eljutott a Mosonmagyaróvár: Nagy I. baloldali szabadrúgásába belecsúsztattak, a hosszún Forgács szedte össze, majd ballal eltekert, de a játékszer a felsőlécen csattant. A kipattanóból még Eszlátyi is gólt szerezhetett volna, de lapos lövését fogta Molnár.

A 79.percben 3:0 állt az eredményjelzőn! Kiss B. bedobásával Horváth P. cselezett a 16-os jobb oldalán, és buktatták, amiért Veizer Roland büntetőt ítélt. A sértett Horváth P. állt oda, és higgadtan értékesítette a 11-est (3:0)!

A 86.percben szépített a Credobus Mosonmagyaróvár: egy jobb oldali támadás végén rosszul szállt be a játékszer, Eszlátyi gyűjtötte be a túloldalon, ismét visszaívelt, és a csereként beálló Szalka a hálónkba fejelt (3:1).

A 89.percben kihasználtuk az utolsó cserelehetőséget is: Magasföldi lépett pályára Jánvári helyett.

3 perc lesz a hosszabbítás.  

Vége a találkozónak, végeredmény:

BFC Siófok – Credobus Mosonmagyaróvár 3:1 (1:0)

Csapatunk ezzel a győzelemmel két fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította a másodosztályú tagságát!

2019.05.05. 16:51

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu