BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 – BFC SIÓFOK-DOROGI FC

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 30.fordulója, ellenfelünk a Dorogi FC lesz a Siófok Városi Stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Molnár, Jánvári, Fehér, Magasföldi, Medgyes, Horváth P., Szakály, Réti, Kiss B., Izing, Gál. Vezetőedző: Márton Gábor

Dorogi FC: Szentpéteri, Városi, Erdélyi, Hegedűs, Szedlár, Kitl, Vígh, Papp, Dlusztus, Nagy, Lénárt. Szakmai igazgató: Balogh Pál

A mérkőzés játékvezetője Dr.Kovács Gergely, segítői Kóbor Péter és Legeza László. A tartalék játékvezető Zierkelbach Péter.

A 10.percben villámrajtot vettek a vendégek: Városi beadását Vígh vette át, combbal továbbtolta Kitl elé, aki ballal a hálónkba lőtt (0:1).

A 16.percben Lénárt kapott sárga lapot dorogi oldalon.

A 28.percben Szakály okosan emelt be a jobb oldalon egy labdát a védők mögé, Medgyes adta be középre, de Dlusztus kifejelte az érkező Horváth P. elöl.

A 31.percben Medgyest akasztották a 16-os előterében, ígéretes helyről végezhettünk el szabadrúgást: Magasföldi tekerte el a sorfal mellett laposan, de mellément a játékszer.

Röviddel később egy bedobást követően Városi elé került a labda, de eltörte a lövést, Molnár könnyedén hárított.

A másik oldalon Magasföldi ívelhetett be szögletet jobbról, de Horváth P. föléfejelt.

A 45.percben Magasföldi kapott sárga lapot.

Vége az első félidőnek, a mezőnyküzdelem dominált.

A szünetben nem volt csere.

Az 51.percben a dorogi Dlusztus kapott sárga lapot buktatásért. Magasföldi állt oda a szabadrúgáshoz szemben a kapuval, de Szentpéteri bravúrral szögletre tolta a léc alá tartó labdát.

1 perccel később Jánvári ívelt be balról, de Szakály fejese az alapvonalon hagyta el a játékteret.

Megvolt a nagy lehetőség az egyenlítésre: Réti jól emelt be egy labdát a védők mögé, Szakály remek ütemben mozdult be az üres területre, de csúsztatását védeni tudta Szentpéteri.

A 65.percben cserélt a Dorog: Nagyházi állt be Hegedűs helyett.

A 66.percben meghozta gyümölcsét, hogy átvettük az irányítást, és sikerült az egyenlítés: Kiss B. két védővel szemben tartotta meg a labdát a jobb oldalon, áthúzta a bal lábára, majd a kapu elé ívelt, ahol Horváth P. tolt bele sarokkal és a játékszer a hálóban kötött ki (1:1)!

A 70.percben Márton Gábor vezetőedzőnk kettőscserét hajtott végre: Rétit Csibra, Fehért Zamostny váltotta. Cseréltek a vendégek is: Paudits lépett pályára Vígh helyett.

A 71.percben Csibra kapott sárga lapot.

A 74.percben Magasföldi jobb oldali szögletét Jánvári fejelte kapura, de Szentpéteri védeni tudott.

A 76.percben Csibra ívelt be balról, Medgyes mögé jött a labda, de még kapura tudta húzni, a játékszer azonban fölément.

A 80.percben egy jobb oldali szögletet Dlusztus csúsztatott mellé.

A 87.percben Horváth P. lépett ki nagy helyzetben, igaz a labda kifelé ment, Szentpéteri kimozdult a kapujából, és buktatta játékosunkat. Az eset után megdöbbentő módon Horváth P. kapott sárga lapot, és kifelé ítélt szabadrúgást Dr.Kovács Gergely játékvezető.

Röviddel később Medgyes tört be a 16-os jobb oldalán, beadásába bele tudtak csúszni, és a elpörgő labdát Erdélyi kivágta Zamostny elöl.

A 90.percben kihasználta utolsó cserelehetőségét a Dorog: Fodor ment be, Városi jött le.

3 perc a hosszabbítás.

A ráadásban két dorogi sárga lap is villant: Paudits és Nagyházi kapta.

Vége a mérkőzésnek: a második félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, és meg lehetett volna fordítani a találkozót, de végül meg kellett elégednünk az 1 ponttal.

BFC Siófok – Dorogi FC 1:1 (0:1)

2019.04.14. 16:47

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu