BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 – BFC SIÓFOK-SOROKSÁR SC

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 14.fordulója, ellenfelünk a Lipcsei Péter által irányított Soroksár SC lesz a Siófok Városi Stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Molnár, Csibra, Fehér, Horváth A., Elek, Medgyes, Réti, Lorentz, Gál, Zamostny, Bolla. Vezetőedző: Mihalecz István

Soroksár SC: Kovács, Lőrinczy, Gárdos, Valencsik, Kundrák, Albert, Tamási, Bor, Pál, Derekas, Dvorschák. Vezetőedző: Lipcsei Péter

A mérkőzés játékvezetője Dr.Kovács Gergely, segítői Huszár Balázs és Bertalan Dávid. A tartalék játékvezető Kovács Gábor Péter.

A vendégeknél több volt siófoki játékos is a keretben van: Pál András és Gárdos András a kezdőben kapott helyet, Kovács Dávid a kispadról vár bevetésre. A szintén volt siófoki, Huszák Tamás is eljött megnézni a találkozót – koponyatörése miatt csak a lelátón foglalhat helyet. „Huszinak” klubunk mielőbbi teljes felépülést kíván!

Az első játékrész a mezőnyküzdelemről szól, nem forognak veszélyben a kapuk.

Pál kapott labdát a 16-osunk előterében, kilépett a védők gyűrűjében, de hosszan szöktette magát, így Molnár könnyedén vette fel a játékszert.

Kovács Gábor Péter 3 perc hosszabbítást jelzett.

A ráadásban Bor jobb oldali szögletét Valencsik fejelte fölé.

A második játékrészt jól kezdte a Soroksár: a 46.percben egy szerencsétlen felszabadítási kísérlet után Gárdos tört be a 16-osunk jobb oldalán, középre passzolt, az érkező Kundrák azonban mellélőtt.

A 49.percben Gárdos kapott sárga lapot a vendégektől, majd röviddel később a mi oldalunkon Bollának mutatta fel a sárga kártyát Dr.Kovács Gergely játékvezető.

Az 55.percben Zamostny lövése suhant mellé.

Az 58.percben Medgyes lövését blokkolták, az oldalra kipattanó labdát Bolla gyűjtötte be, jól fűzte át Bort, majd középre lőtt, a röviden érkezett Elek, de nem tudott belekotorni, így kimaradt a nagy helyzet.

Röviddel később Csibra passzát Elek lőtte el, de blokkolták a vendég védők.

Az 59.percben cserélt csapatunk: Horváth A. jött le, Tóth M. állt be.

A 60.percben a baloldalról végezhetett el szögletet a Soroksár, beívelés helyett visszatették lövésre, Bor azonban fölébombázott.

A 66.percben Lorentz egy remek labdaszerzést követően átlövéssel próbálkozott, de a játékszer mellément.

A 67.percben Bolla ment el a jobb oldalon, bepasszolt Zamosny elé, aki átvétel után lőni tudott, Kovács azonban hárított.

A 72.percben Pál cselezgetett a 16-osunk baloldalán, majd visszavette a jobb lábára, lövését azonban könnyedén fogta Molnár.

A 74.percben Pál kapott sárga lapot a Soroksárból.

A 75.percben kettős cserét hajtott végre Lipcsei Péter: Kundrák helyett Kovács D., Lőrinczy helyett Molnár R. lépett pályára.

A 79.percben Mihalecz István is cserére szánta el magát: Csibra helyett Nemes folytatja a játékot.

Ugyanebben a percben nagy siófoki helyzet maradt ki: Elek passzával Bolla ment el a jobb oldalon, jól gurított középre, ahol Medgyes érkezett, de a visszaérő Molnár R. becsúszva szögletre tisztázott.

A Soroksár a 81.percben kihasználta a harmadik cserelehetőségét: Pál helyett Orosz lépett pályára.

A 82.percben Medgyes passzát Zamostny lőtte el, de telibe találta az egyik vendég védőt.

3 perc hosszabbítás lesz.

A végére még maradt egy siófoki lehetőség: egy jobb oldali szabadrúgás jól szállt középre, Fehér remek ütemben ugrott fel fejelni, de Molnár R. szögletre csúsztatott előle.

A végeredmény maradt a gól nélküli döntetlen, csapatunk egy pontot tudott itthon tartani a Merkantil Bank NB II 14.fordulójában.

BFC Siófok – Soroksár SC 0:0

2018.10.28. 16:48

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu