BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 – BUDAFOKI MTE-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

14:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 23.fordulója, ellenfelünk a Budafoki MTE lesz a Promontor utcai BMTE Sporttelepen. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

Budafoki MTE: Kovács Z., Margitics, Gohér, Vankó, Kovács D., Micsinai, Oláh B., Kercsó, Króner, Kulcsár, Vaszicsku. Vezetőedző: Csizmadia Csaba

BFC Siófok: Molnár, Magasföldi, Horváth A., Elek, Csilus, Medgyes, Horváth P., Réti, Kiss B., Lorentz, Gál. Vezetőedző: Mihalecz István 

A mérkőzés játékvezetője Szilasi Szabolcs, segítői Mohos Milán és Punyi Gyula. A tartalék játékvezető Ducsai József.

A 2.percben szabadrúgást végezhetett el a hazai csapat. Kovács D. lövését könnyedén fogta Molnár.

Az 5.percben Kiss B. jól tekert be középre a 16-os sarkáról, de Gohér kilökte a labda elöl az érkező Horváth P.-t. Szilasi Szabolcs sípja nem szólalt meg és elmaradt a büntető.

A 7.percben Kulcsár baloldali szabadrúgása jól szállt a kapu elé, az elfejelt kipattanóra Vankó mozdult a leggyorsabban, balos lövését azonban Lorentz blokkolta. Nem sikerült felszabadítani, a játékszer kikerült a jobb oldalra Kovács D. elé, aki visszaívelt középre, Króner fejelt nagy ziccerben, de Molnár óriási bravúrral védett.

A 25.percben Oláh B. volt erőszakos, és labdát szerzett a térfelünkön, helyzetbe is került, de lövésébe Gál lépett bele.

A 26.percben Kercsó jobb oldali beadását Kovács D. fejelte fölé.

Röviddel később Kulcsár ívelt fel egy szabadrúgást, Oláh B. fejelte le a kapu elé, de Vaszicsku rácsúszott a labdára és Molnárra is, így szabadrúgás következhetett kifelé.

A 32.percben Magasföldi jobb oldali szabadrúgásáról Horváth P. centikkel maradt le a kapu előtt.

A 34.percben megszereztük a vezetést! Horváth P.-t rántották le a budafoki 16-os előtt. A szabadrúgáshoz a sértett és Magasföldi állt oda, végül utóbbi mesterien emelte be a hálóba a sorfal felett (0:1)!

A 39.percben egyenlített a Budafok: egy labdaszerzést követően Vankó ment el a baloldalon, középre passzolt, az érkező Kovács D. pedig a hosszú sarokba pörgetett, a labda a kapufát is érintve ment a hálóba (1:1).

A 42.percben Lorentz kapott sárga lapot csapatunkból.

A 44.percben újabb 11-es gyanús szituáció játszódott le a hazai kapu előtt: Vaszicsku egy jobbról bepasszolt labdánál rálépett Horváth P. sarkára, aki elesett, a büntető azonban ezúttal is elmaradt, Szilasi Szabolcs most is továbbengedte a játékot.

Nem volt hosszabbítás az első félidő végén.

Nem indult jól a második játékrész: a 46.percben Gohér baloldali beadása átszállt a hosszúra, Kovács D. azonban ellőtte a kapu előtt keresztbe a labdát, Króner centikkel maradt le a játékszerről.

A 53.percben Gohér állt szemben a kapunkkal, a lövése felpörgött a védőkön, Króner fejelhetett, de Molnár könnyedén húzta le a labdát.

Az 56.percben Kiss B. jó ütemben lépett ki a védők között a 16-os baloldalán, középre passzolt, de az érkező Elek elöl Vaszicsku kivágta a labdát.

Az 59.percben Vankó próbálkozott átlövéssel, de a labda mellésuhant.

A 60.percben Réti emelt ki jobbra Medgyeshez, játékosunk jól lépett ki, beadását Horváth P. fejelte rá, de Kovács Z. védett.

A 70.percben cserélt a Budafok: Vankót Filkor váltotta.

Ugyancsak a 70.percben Kiss B. kapott sárga lapot csapatunkból.

A 71.percben Gohér tekert rá szabadrúgást jobbról a kapura, veszélyesen jött a játékszer, de Molnár ki tudta öklözni.

A 72.percben cserélt Mihalecz István vezetőedzőnk: Horváth P. helyett Zamostny lépett pályára.

Szintén a 72.percben Filkor baloldali beadását Kovács D. fejelte mellé.

A 73.percben Horváth A. kapott csapatunkból sárga lapot.

A 76.percben cserélt a Budafok: Kulcsár helyett Pölöskei folytatja a játékot.

A 78.percben egy jobb oldali szögletet követően Molnár öklözte el a labdát, Filkor kétszer is lőhetett, de mindkét alkalommal sikerült blokkolni. Az esetnél Gált lekönyökölték, ami miatt orrsérülést szenvedett.

A 81.percben 11-est kapott a Budafok: Gohér kiugratása után Kercsó adott középre, Lorentz visszahúzta Pölöskeit, aki elég érdekesen esett össze. Szilasi Szabolcs egyből büntetőt ítélt, Lorentz megkapta a második sárgáját, így egyúttal a piros lapot is. Kovács D. állt oda, és értékesítette a 11-est (2:1).

Parázs hangulatú lett a mérkőzés, újabb kiállítás csapatunkból a 86.percben. Kiss B. ápolás után visszament a játéktérre, elméletileg olyan instrukciót kapott az asszisztenstől, hogy mehet, de Szilasi Szabolcs nem engedélyezte. Második sárga lap után a piros lapot is felmutatta a játékvezető.

A 88.percben kettős csere következett csapatunknál: Csilus és Medgyes jött le, Csibra és Tóth M. állt be.

A 91.percben kihasználta harmadik cserelehetőségét is Csizmadia Csaba: Farkas állt be a két gólt szerző Kovács D. helyett.

A 92.percben Kercsó kapott sárga lapot a hazaiaktól.

Vége a mérkőzésnek.

Vitatható bírói ítéletek mellett a végeredmény:

Budafoki MTE – BFC Siófok 2:1 (1:1)

 

2019.02.10. 13:56

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu