BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 – BUDAÖRS-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 37.fordulója, ellenfelünk a Budaörs lesz a tatabányai Grosics Gyula Stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

Budaörs: Demjén, Menyhárt, Medgyes, Kékesi, Tányéros, Sajbán Mi., Végh, Lengyel, Sajbán Má., Czvitkovics, Csiki. Szakmai igazgató: Bognár György

BFC Siófok: Molnár, Csilus, Medgyes, Szakály, Réti, György, Kiss B., Izing, Balogh B, Lorentz, Zamostny. Vezetőedző: Márton Gábor 

A mérkőzés játékvezetője Gaál Ákos, segítői Kóbor Péter és Kulman Tamás. A tartalék játékvezető Molnár Attila.

Csapatunkban első alkalommal lép pályára a kezdőben NB II-es bajnoki mérkőzésen György Nico, akinek ezúton is gratulálunk a debütáláshoz, és sok sikert kívánunk!

Márton Gábor vezetőedzőnk ezúttal is kénytelen volt belenyúlni az összeállításba: Gál Mátyás és Jánvári Gábor is sérült, Horváth Attilára pedig betegség miatt nem számíthat.

A 3.percben egy kiugratásra Zamostny indult rá, a kapus kint állt, de támadónk nem lőtte el, és a visszaérő védő szerelni tudta.

A 4.percben nagy siófoki ziccer maradt ki: egy előreívelt labdával Zamostny vihette a kapusra a labdát, megpróbálta eltolni majd ellőni Demjén mellett, de a budaörsi hálóőr lábbal védeni tudott.

A 6.percben Czvitkovics baloldali beadása jól szállt a kapu elé, Csiki elöl sikerült elcsúsztatni, az ötös sarkánál Lengyel érkezett, de beleléptek a lövésébe. Menyhárt még visszaívelte a kipattanót, amit Czvitkovics lőtt el, de a játékszer mellépattogott.

A 9.percben egy beadást követően Medgyes vágta volna ki a labdát, de pont fejbe találta Sajbán Mi.-t, a visszapattanó labda pedig nem sokkal ment fölé.

A 13.percben Balogh B. háttal a budaörsi kapunak visszahúzta a labdát, Medgyes startolt rá, de lövésébe beleért Menyhárt, és Demjén így könnyedén hárított.

A 14.percben Szakály jobb oldali beadását Zamostny lőtte fölé.

A 16.percben Czvitkovics végezhetett el ígéretes helyről szabadrúgást, de a sorfalba lőtte.

A 17.percben nem sok hiányzott a vezetésünkhöz: egy kontra végén Zamostny adta be balról a labdát, középen jó ütemben érkezett György, de Demjén hárítani tudta a lövését.

A 20.percben Kiss B. volt erőszakos a hazai 16-os jobb oldalán, az alapvonal előtt elfektette Tányérost, visszahúzta a bal lábára, de lövésében már nem volt elég erő, így a budaörsi kapus védeni tudott.

A 29.percben Kékesi kapott sárga lapot Zamostny lerántásáért.

A 33.percben egy újabb szép támadást vezettünk: Zamostny beemelt labdáját György okosan készített le lövésre, Balogh B. próbálkozását azonban védte Demjén.

A 36.percben Csiki révén megzörrent a siófoki háló, de les miatt nem volt érvényes a találat.

A másik oldalon Szakály passzát Medgyes lőhette el, de blokkolták a budaörsi védők.

A 37.percben Csiki jutott lövőhelyzethez, de a labda fölésuhant.

A 42.percben csapatunkból Csilus kapott sárga lapot.

A 44.percben Sajbán Mi. adta el a labdát, a kapus kint állt, de Zamostny elcsúszott a lövés közben, így oda lett a lehetőség.

A 45.percben nagy helyzet maradt ki a hazai csapat előtt: Lengyel beadását Sajbán Má. fejelte rá, de Molnár óriási bravúrral felsőlécre tolta a labdát, majd a lepattanót Végh 1 méterről stukkolta fölé.  

Vége az első félidőnek.

A szünetben kényszerű csere történt csapatunkban: Kiss B. balbokája egy szerelésnél aláfordult és meg is taposták az utolsó percben, ami miatt nem tudja folytatni a játékot, helyette Csibra áll be.  

Az 57.percben cserélt a Budaörs: Fodor lépett pályára Végh helyett.

Szintén az 57.percben egy jobb oldali beadást követően György gyűjtötte össze a labdát a hosszún, jól fedezte és jól is fordult le az alapvonal felé, beadása olyannyira veszélyesen szállt középre, hogy Demjén a léc alól bokszolta fölé, de a játékvezető jelzése szerint már kint volt a beívelés előtt a játékszer.

Cserélt csapatunk: György jött le, Magasföldi váltotta.

Az 59.percben Balogh B. indult el balról befelé, Magasföldihez passzolt, aki remek ütemben tette Zamostny elé, lövésébe azonban Tányéros csúszott bele, és szögletre mentett.

A 61.percben megérdemelten megszereztük a vezetést: Molnár kirúgását Zamostny csúsztatta le, Magasföldi kiugratta a jobb oldalon Medgyest, jól ívelt középre és az érkező Zamostny a hálóba fejelt (0:1)!

A 63.percben majdnem növelni tudtuk előnyünket: egy kis szöglet után Medgyes beemelt labdáját elfejelték Zamostny elöl, de pont Magasföldihez, lövése azonban elsuhant a kapufa mellett.

A 66.percben Czvitkovics szögletét Fodor vette át, majd mellébombázott.

A 70.percben cserélt a Budaörs: Csiki jött le, Fejős állt be.

Röviddel később Magasföldi passza után Medgyes lőtt keresztbe a kapu előtt a 16-os jobb széléről, de a becsúszó Csibra centikkel lemaradt a játékszerről a hosszú kapufánál.

A 72.percben Sajbán Má. lőtt fölé Lorentz szorításában.

A 73.percben kihasználta utolsó cserelehetőségét Bognár György: Csobánki állt be Lengyel helyett.

A 75.percben  Medgyes ment el menetrend szerint a jobb oldalon, szépen fűzte át magát Tányéroson, középre tett labdáját Zamostny elengedte, de az érkező Magasföldi mellélőtt.

A 79.percben óriási kavarodás lett a budaörsi kapu előtt: Csilus jól ívelt középre a jobb oldalról, Kékesi lábáról Zamostny elé pörgött a labda, belebökött, de a kifutó Demjénben elakadt a labda, a kipattanóhoz szerencsétlenül ért hozzá az érkező Balogh B. így hosszan tolta meg és elgurult a kapu előtt a játékszer. Zamostny vissza tudta sarkalni, Medgyes középre gurított, azt kivágták a hazai védők, végül Szakály elé került a labda, játékosunk azonban fölélőtt.

A 81.percben ismét nagyot védett a budaörsi hálóőr: Zamostny begurított a védők mögé egy labdát, Magasföldi megpróbálta átemelni Demjént, de a kapus belekapott így kimaradt a ziccer.

A 82.percben végre megszületett a második siófoki gól: Réti Szakályhoz tolt egy labdát, aki remekül emelt a védők mögé, Magasföldi lépett ki, és higgadtan gurította el a játékszert Demjén mellett a hálóba (0:2)!

A 83.percben Tányéros kapott sárga lapot.

A 84.percben tovább növeltük előnyünket: Csilus bedobását Magasföldi emelte tovább, Szakály előbb csinált egy szép esernyőcselt a 16-os jobb oldalán, elhúzta Tányéros mellett is, majd kilőtt ballal a hosszú sarkot (0:3)!

A 85.percben cserélt csapatunk: Balogh B. helyett Török lépett pályára. A Siófoki Bányász SE tehetsége első alkalommal mutatkozhatott be a felnőtt keretben bajnoki mérkőzésen.

A hosszabbításban szépített a Budaörs: Fejős szerzett labdát, jól passzolt Fodor elé, aki a hálóba lőtt (1:3).

A 92.percben Demjén kapott sárga lapot.

Vége a mérkőzésnek, magabiztos, megérdemelt siófoki győzelem született:

Budaörs – BFC Siófok 1:3 (0:0)

2019.05.12. 16:53

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu