BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 – CEGLÉDI VSE-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

13:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 19.fordulója, ellenfelünk a Ceglédi VSE lesz Tiszakécskén. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

Ceglédi VSE: Mursits, Nánási, Kárász, Nyilas, Sigér, Oldal, Rétyi, Preklet, Farkas, Tímári, Nagy T. Vezetőedző: Nagy Tibor

BFC Siófok: Molnár, Csibra, Elek, Csilus, Medgyes, Réti, Lorentz, Gál, Zamostny, Tóth M., Bolla. Vezetőedző: Mihalecz István

A mérkőzés játékvezetője Berényi Tamás, segítői Garai Péter és Baghy Csaba. A tartalék játékvezető Nagy Norbert.

A 3.percben Nyilas védők mögé bepasszolt labdájával Oldal lépett ki a 16-os baloldalán, de rosszul vette át, lövését Molnár hárítani tudta.

A 8.percben ismét Oldal tört be egy remek labdával a 16-os jobb oldalán, de a visszaérő Bolla az utolsó pillanatban szerelni tudta.

A 24.percben megszereztük a vezetést: egy beemelt labdát rosszul fejeltek ki a hazai védők, Tóth M. megszerezte, Bolla jobb oldali beívelésére remek ütemben érkezett Medgyes és a védőjét megelőzve a hálóba lőtt kapásból (0:1)!

A 27.percben egy jobb oldali ceglédi kontra végén a beadást Oldal lőtte el kapásból, de Molnár védett.

A 28.percben egyenlített a Cegléd: Nagy T. dobta fel magát az oldalvonal mellett, de Berényi Tamás szabadrúgást ítélt. Nyilas tekerte a kapu elé balról, három pattanás után úgy, hogy senki nem ért bele, a hosszú sarokba ment a játékszer (1:1).

A 37.percben Preklet kapott sárga lapot a hazai csapatból.   

A 43.percben kényszerű csere következett ceglédi oldalon: Nyilast Csirmaz váltotta sérülés miatt.

Berényi Tamás játékvezető nem hosszabbított az első félidőben.

Gyors góllal kezdtük a második játékrészt! A 49.percben Réti passzolta ki a labdát Bollához a jobb oldalra, jól szállt be az ívelése, Elek érkezett, de csak zavarni tudott, ami viszont olyan jól sikerült, hogy a hazaiak kapusáról, Mursitsról a hálóba pattant a játékszer (1:2)!

Sokáig nem tudtunk örülni, egy perccel később ismét egyenlített a Cegléd: Nagy T. baloldali szabadrúgását Rétyi fejelte a kapunkba (2:2).

Az 50.percben cserélt Nagy Tibor: Tímári helyett G.Bíró állt be.

Az 59.percben egy jobb oldali beadás Zamostny elé került, de lövését blokkolni tudták a védők.

A 61.percben cserélt Mihalecz István vezetőedzőnk: Tóth M. jött le húzódás miatt, Szilágyi váltotta.

A 62.percben újabb siófoki gól született! Bolla emelt előre egy labdát, Preklet luftot rúgott, a többi ceglédi kivárt, Elek csapott le a labdára, visszagurított Zamostny elé, aki a hálóba passzolt (2:3)!

A 65.percben növelhettük volna előnyünket: Elek remek passzával Medgyes léphetett ki, de fölélőtt nagy helyzetben.

A 67.percben Nánási rántotta le Eleket, amiért sárga lapot kapott.

A 69.percben újabb nagy lehetőség maradt ki: Lorentz passza után Zamostny baloldali beadására jól érkezett Szilágyi, de fejese a kapufán csattant.

A 73.percben ismét megszerezhettük volna a negyedik gólt: egy baloldali szöglet jól szállt középre, Lorentz fejelte le a labdát, majd Elek húzta kapura, de a játékszer mellément.

Még mindig a 73.percben cserélt a Cegléd: Wild lépett pályára Sigér helyett.

A 77.percben Csilus tört be a16-os jobb oldalán,középre gurítását azonban Nánási szögletre vágta. Röviddel később csapatunkból Szilágyi kapott sárga lapot lerántásért.

A 80.percben harmadszor is egyenlíteni tudott a Cegléd: egy baloldali kontra végén Nagy T. emelt Csirmazhoz, aki a kaput nem találta el, de Csibra fejét igen és onnan a hálónkba pattant a labda (3:3).

A 82.percben Medgyes szabadrúgása jól szállt középre, Elek nem tudott kapura fordulni, Zamostny azonban el tudta lőni a lecsorgót, a labda végül fölément.

A 88.percben kényszerű csere történt nálunk is: Zamostny fejelt össze az egyik hazai játékossal, és mivel szédült, agyrázkódás gyanúja miatt lejött a pályáról, helyette Fehér állt be.

A 90.percben a ceglédi Oldal kapott sárga lapot.

Szintén a 90.percben kihasználtuk a 3.cserelehetőségünket: György állt be Réti helyett.

3 perc a hosszabbítás.

Végeredmény:

Ceglédi VSE – BFC Siófok 3:3 (1:1)

2018.12.02. 12:46

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu