BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 – VÁC FC-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

16:30-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 31.fordulója, ellenfelünk a Vác FC lesz. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

Vác FC: Halasi, Hegedűs, Durso, Kákonyi, Varga Sz., Zsolnai, Sorón, Tóth G., Görgényi, Szabó N., Búrány. Vezetőedző: Horváth Károly

BFC Siófok: Molnár, Jánvári, Fehér, Magasföldi, Horváth A., Medgyes, Horváth P., Szakály, Kiss B., Izing, Balogh B. Vezetőedző: Márton Gábor 

A mérkőzés játékvezetője Molnár Attila, segítői Dr.Szabó Péter és Bertalan Dávid. A tartalék játékvezető Radványi Ádám.

A 7.percben Magasföldi ívelt be szögletet a baloldalról, a kavarodás során nem sok hiányzott egy öngólhoz, az egyik hazai védő nem sokkal a rövid kapufa mellett rúgta ki az alapvonalon túlra a labdát.

A 10.percben Horváth P. tört volna kapura, de Szabó N. szabálytalankodott, amiért a hazaiak játékosa sárga lapot kapott. Ígéretes szögből végezhettünk el szabadrúgást, és sikerült megszereznünk a vezetést! Magasföldi jól tekert el a sorfal felett, Halasi már talán belülről húzta ki a labdát, végül Szakály fejelt a váci hálóba (0:1).

A 13.percben Molnár hosszú kirúgásával Horváth P. ugratta ki Balogh B.-t, bepasszolt Magasföldihez, de a 16-os baloldaláról leadott lövését lábbal védte Halasi.  

A vezetés ellenére a Vác lett a kezdeményezőbb. A 27.percben egy baloldali beadást követően Molnár bravúrok következtek, előbb Kákonyi lövését hárította kapusunk, majd a kipattanót ismét ellőtték a váciak, de Zsolnai próbálkozásánál Molnár ezúttal is nagyot védett.

A 33.percben egyenlített a Vác: Kákonyi baloldali szabadrúgását Görgényi csúsztatta a kapunkba (1:1).

A 35.percben megfordította a találkozót a hazai csapat: Balogh B. buktatta a 16-os jobb oldalán betörő Vargát, amiért Molnár Attila büntetőt ítélt jogosan, játékosunk pedig sárga lapot kapott. A 11-est Zsolnai végezte el, és higgadtan a hálóba lőtt (2:1).

1 perccel később majdnem meglett az egyenlítés: Szakály jobb oldali beadását Horváth P. fejelte le, Magasföldi tudott belebökni, de a játékszer fölépörgött.

A 37.percben Balogh B. ment el a baloldalon, középre ívelt, a labda Magasföldi mögé jött, de még így is kapura tudta fejelni, Halasi azonban védeni tudott.

A 40.percben Görgényi lökte fel Kiss B.-t, amiért sárga lapot kapott a váciak játékosa.

A 42.percben Magasföldi kapott sárga lapot.                                                              

1 perccel később Horváth A. is sárga lapot kapott csapatunkból.

Vége az első játékrésznek.

A szünetben egyik vezetőedző sem változtatott a kezdőcsapatán.

Az első negyed óra a mezőnyküzdelemről szólt, nem alakult ki komolyabb lehetőség a kapuk előtt.

A 63.percben kettős cserét hajtott végre vezetőedzőnk, Márton Gábor: Magasföldi és Medgyes jött le, Zamostny és Lorentz állt be.

A 64.percben 10 főre fogyatkozott csapatunk: Balogh B. és Halasi ütközött a hazai 16-oson belül, Molnár Attila játékvezető játékosunkat szabálytalannak látta, amiért felmutatta a második sárgáját, majd a piros lapot is.

A 65.percben cseréltek a váciak: Varga helyett Gyürki lépett pályára.

A 67.percben nem sok hiányzott a siófoki gólhoz: Szakály szöglete jól szállt középre, Fehér fejelni tudott, a labda mellément volna, Izing csúszott még oda, azonban bekotorni nem sikerült, mert centikkel lemaradt a játékszerről.

1 perccel később Szakály baloldali szabadrúgása szállt át a hosszúra, Jánvári stukkolt bele, de a labda végül nem kapura ment, hanem középre, és felszabadítottak a váciak.

A 80.percben váci csere következett: Tóth G. helyett Pintér lépett pályára.

A 81.percben Sóron kapott sárga lapot.

A 82.percben cserélt csapatunk: Csilus váltotta Horváth P.-t.

A 83.percben a hazaiak ismét változtattak: Kákonyi jött le, Murai állt be.

3 perc lesz a hosszabbítás.

A ráadásban már nem változott az eredmény:

Vác FC – BFC Siófok 2:1 (2:1)

2019.04.07. 16:16

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu