BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2018/19 – ZTE FC-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 20.fordulója, ellenfelünk a ZTE FC lesz Zalaegerszegen. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

ZTE FC: Zöldesi, Lesjak, Madarász, Babati, Devecseri, Szabó P., Bedi, Barczi, Kiss M., Balázs, Hudák. Vezetőedző: Dr.Dobos Barnabás

BFC Siófok: Molnár, Fehér, Elek, Csilus, Medgyes, Réti, Nemes, Lorentz, Gál, Zamostny, Bolla. Vezetőedző: Mihalecz István

A mérkőzés játékvezetője Zierkelbach Péter, segítői Dr.Szabó Péter és Legeza László. A tartalék játékvezető Pillók Ádám.

A mai mérkőzésen újra keretbe került csapatunknál Horváth Attila, aki Gyirmóton elszenvedett súlyos arcsérülése után térhet vissza maszk kíséretében. Attila a kispadon foglal majd helyet.

Az 1.percben egy baloldali beadásra Elek érkezett, de nem tudta kapura fejelni, majd a védők kicsúsztatták a labdát a kapu előteréből.

A 2.percben büntetőhöz jutott a ZTE: Lorentzet látta Zierkelbach Péter játékvezető szabálytalannak, a lerántásért játékosunknak felmutatta a sárga lapot is. Babati állt oda és a hálóba lőtt (1:0).

A 9.percben Bolla indult meg a hazai kapu felé, jól passzolt Elekhez, aki ráfordult, de lövésében már nem volt erő, így Zöldesi könnyedén hárított.

A 11.percben egy jobb oldali kontra végén Hudák tekert el ballal a hosszú kapufa mellett.  

A 13.percben egy keresztlabdával Babati lépett ki a baloldalon, begurított Hudák elé, de lövése elment a kapu előterében.

A 16.percben Babati lőtt ballal, de a játékszer mellément.

A 18.percben Barczi gurított be a védők mögé egy labdát, Balázs lépett volna ki ziccerben, de Fehér szögletre kotorta előle. A sarokrúgás jól szállt középre, és az egyik védőnkről Barczi elé pattant a labda, amit a zalaegerszegi játékos a hálónkba vágott (2:0).

A 36.percben Csilus passzával Elek lőtt volna az alapvonalról középre, de blokkolták a bepasszát, a labda visszakerült hozzá, de kiszorított helyzetből az oldalhálóba lőtt.

A 40.percben Madarász passzát Hudák lőtte el laposan, de Molnár védeni tudott.

A 42.percben két lehetőségünk is adódott: előbb Bolla ívelt be jobbról, a labdát Medgyes emelte vissza a hosszúról, de Zamostny fejese elakadt a védőkben, a kipattanóra Réti érkezett, de az ő lövését is blokkolni tudták. Mindenki kezezést reklamált, de a büntető elmaradt, és végül Medgyes kapott sárga lapot csapatunkból.

A 44.percben növelte előnyét a ZTE: egy baloldalról betett labdát Hudák lőtt el, ami Fehéren megpattanva a hálóban kötött ki (3:0).

Visszamenőleg egy szabálytalanságért Csilus kapott sárga lapot.

1 perc hosszabbítást mutatott fel Pillók Ádám tartalék játékvezető.

A szünetben kettős csere történt csapatunkban: Zamostny helyett Tóth M., Csilus helyett Kiss B. állt be.

A 48.percben Nemes szögleténél röviden szabadítottak fel a kék-fehér védők, Tóth M. remek lövése azonban nem talált utat a kapura, sikerült szögletre blokkolniuk a zalaegerszegieknek.

Az 53.percben cserélt a ZTE: Balázs helyett Novák lépett pályára.

Az 55.percben Devecseri ívelésével Novák lépett ki, de Lorentz szabálytalankodott vele szemben a 16-oson belül. Játékosunk piros lapot kapott, a hazaiak pedig újabb büntetőt végezhettek el. A sértett Novák állt oda, és a hálóba lőtt (4:0).

A 69.percben szépségdíjas gólt szerzett a Zalaegerszeg: Devecseri felívelését Babati ollózta a kapunkba (5:0).

A 70.percben cseréltek a hazaiak: Hudákot Gajdos váltotta.

A 76.percben újabb gólt szerzett a ZTE: Barczi passzolt be egy labdát a védők között Madarászhoz, aki kihasználta a ziccert (6:0).

A 80.percben Mihalecz István vezetőedzőnk kihasználta az utolsó cserelehetőséget is: György lépett pályára Bolla helyett.

A 83.percben újabb zalaegerszegi lehetőség maradt ki: egy baloldali beadást Gál még ki tudott csúsztatni, de a hosszún Madarász érkezett, aki az oldalhálóba lőtt.

A 85.percben jött a harmadik hazai csere: Szökrönyös állt be a sokat dolgozó Barczi helyett.

A 90.percben sikerült megszerezni a szépítő gólt: György ment keresztbe a labdával, letette Medgyesnek lövésre, aki a léc alá bombázott (6:1).

Végeredmény:

ZTE FC – BFC Siófok 6:1 (3:0)

2018.12.09. 16:44

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu