BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2019/2020 – BFC SIÓFOK-GYIRMÓT FC GYŐR

Kedves Szurkolóink!

19:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 3.fordulója a 2019/2020-as bajnoki szezonban, ellenfelünk a Gyirmót FC Győr  lesz a Siófok Városi Stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Molnár, Jánvári, Tajthy, Horváth A., Bencze, Csilus, Horváth P., Szakály, Izing, Balogh B., Lorentz. Vezetőedző: Gál István

Gyirmót FC Győr: Rusák, Nagy P., Széles, Heffler, Szarka, Vass, Hudák, Zeke, Villám, Lázár, Májer. Vezetőedző: Csertői Aurél 

A mérkőzés játékvezetője Farkas Tibor, aki 100.alkalommal fújja a sípot, segítői Kovács II Gábor és Kovács Gábor. A tartalék játékvezető Berényi Tamás.

Első alkalommal kapott helyett NB II-es mérkőzésen a kezdőben Bencze Márk, aki a holland Vitesse-től érkezett csapatunkhoz a nyáron.

A 4.percben Hudák kapott sárga lapot a vendégektől, Benczével szemben szabálytalankodott.

Az 5.percben Villám kapott labdát, egy lövőcsel után azonban ballal fölébombázott.

A 11.percben Heffler jobb oldali szögletét Széles fejelte el mellé.

A 14.percben Balogh B. kapott labdát Tajthytól, becselezte magát a 16-oson belülre, de ballal mellélőtt.

A 26.percben Balogh B. volt szemfüles, lefigyelt egy passzot, majd elindult a gyirmóti kapura, és Rusák mellett kilőtte a hosszú alsó sarkot (1:0)!

A 28.percben gyorsan egyenlített a Gyirmót: Heffler játszott volna össze Zekével a baloldalon, de a labda úgy akadt el, hogy Heffler indulhatott el vele, középre passzolt, ahol nem sikerült felszabadítani, Májer pedig az alsó sarokba vágta a játékszert (1:1).

A 36.percben ismét megszereztük a vezetést: Bencze jól tekert középre, de kifejelték a labdát, Csilus volt erőszakos, visszastukkolta a 16-oson belülre a játékszert, épp Szakály elé, aki kapura fordult és kapásból a hosszú sarokba bombázott! (2:1)

A 43.percben Májer cselezett a jobb oldalon, középre lőtt, de lemaradtak a gyirmóti támadók a labdáról.

1 perc lesz a hosszabbítás.

Az 52.percben Csilus kapott sárga lapot csapatunkból

Szintén az 52.percben Balogh B. ugratta ki Benczét, aki ballal mellétekert.

Az 57.percben Bencze kapott sárga lapot siófoki oldalon: Vass és Széles között tört be a 16-oson belül, de földre került. Farkas Tibor úgy ítélte meg, hogy műesés volt.

A 65.percben cserélt Gál István vezetőedzőnk: Horváth P. helyett Zamostny állt be.

Röviddel később támadónk már helyzetbe is kerülhetett: Csilus felívelésénél Hudák bizonytalanul tolta hátrafelé a labdát, Zamostny lecsapott rá, de kiszorított helyzetből már nem tudott lőni, csak középre gurítani, társat azonban nem talált a bepassz.

A 69.percben kettős cserét hajtott végre Csertői Aurél, a Gyirmót mestere: Tóth B. és Szabó L. váltotta Hefflert és Szarkát.

A 73.percben Tajthy kapott sárga lapott csapatunkból.

A 75.percben cserélt csapatunk: Tajthy helyett Jagodics folytatja a játékot.

Egy felívelt labdával Májer lépett ki, Molnár azonban jól mozdult ki a kapuból, így Májer kénytelen volt forgolódni, lövése végül elakadt Molnár lábában. Kapusunkat ápolni kell.

A 80.percben kihasználta utolsó cserelehetőségét a Gyirmót: Herjeczki lépett pályára Nagy P. helyett.

A 83.percben sérülés miatt kapust kell cserélnünk: Molnár térdével történt valami egy védésnél, Hutvágner lép pályára helyette, akinek ez lesz az első NB II-es mérkőzése!

A 84.percben óriási védést mutatott be Hutvágner! Zeke beadását Izing csúsztatta ki, de sikerült visszalőni a labdát középre, Herjeczki becsúszva lőtte el, de a visszavetődő fiatal kapusunk nagy bravúrral védeni tudott!

Egy perccel később újra Hutvágneré volt a főszerep: Tóth B. ívelt középre balról szabadrúgást, amit Csilus kifejelt, de Tóth B. ismételhetett, ezúttal ballal tekerte be, Széles centikkel lemaradt a labdáról, a hosszún azonban érkezett Hudák, lövését Hutvágner a felső lécre tolta!

5 perc hosszabbítást jelzett Berényi Tamás tartalék játékvezető.

A ráadásra is maradt gyirmóti lehetőség az egyenlítésre, Tóth B. szögletéről Hudák centikkel maradt le.

Nagyot küzdve nyert csapatunk!

Végeredmény:

BFC Siófok – Gyirmót FC Győr 2:1 (2:1)

 

2019.08.11. 18:58

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu