BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2019/2020 – BFC SIÓFOK-NYÍREGYHÁZA

Kedves Szurkolóink!

13:30-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 16.fordulója a 2019/2020-as bajnoki szezonban, ellenfelünk a Nyíregyháza Spartacus FC lesz a Siófok Városi Stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Hutvágner, Jánvári, Magasföldi, Horváth A., Csilus, György, Horváth P., Szakály, Réti, Lorentz, Bora. Vezetőedző: Gál István

Nyíregyháza Spartacus FC: Jova, Fodor, Pejovic, Kártik, Starosta, Tóth B., Végső, Svedyuk, Talabér, Csilus Á.,Hornyák. Vezetőedző: Zoran Spisljak 

A mérkőzés játékvezetője Dolnegó Bálint, segítői Becséri Gergely és Rózsa Dávid. A tartalék játékvezető Böcskei Balázs.

György Nico első alkalommal kapott helyet a kezdőben az NB II-ben, gratulálunk Nico! 

A 4.percben egy baloldali beadás ráesett Tóth B. fejére, onnan lepattant Hornyák elé, de lövését sikerült blokkolni, Kártik ismételt, de az is elakadt a védőinkben.

A 12.percben egy kontra végén Svedyuk lépett ki a 16-osunk baloldalán egy remek labdával, de lövését védte Hutvágner, majd szögletre mentettünk. Svedyuk sarokrúgása jól szállt be, Fodor pörgette kapura, de kapusunk ezt is hárította.

A 16.percben büntetőhöz jutottunk: Szakály perdítésével Horváth P. tört be a 16-os jobb oldalán, megpróbálta átemelni Jova felett, de a vendégek kapusa leütközte, amiért Dolnegó Bálint a 11-es pontra mutatott. A sértett Horváth P. állt oda és higgadtan lőtt a hálóba (1:0). Jova az esetnél sárga lapot kapott.

A 21.percben Csilus Á. beadását Tóth B. fejelte kapura, de Hutvágner védeni tudott.

A 23.percben ismét Csilus Á. ívelt középre, ezúttal egy szabadrúgást, de Kártik csúsztatását Hutvágner szögletre tolta.

A 28.percben Csilus Á. kapott sárga lapot a vendégektől.

A 30.percben a siófoki Csilusnak is sárga lapot mutatott fel Dolnegó Bálint.

A 32.percben újabb sárga: Lorentz kapta csapatunkból.

A 36.percben cserélt a Nyíregyháza: Starosta jött le, Motkó állt be.

A 42.percben Kártik részesült sárga lapos figyelmeztetésben.

1 perc lesz a hosszabbítás.

A szünetben cserélt Gál István vezetőedzőnk: György helyett Bencze folytatja a játékot.

A 47.percben piros lap villant, egy szabálytalanságot követően a játékvezető megsértése miatt Pejovic lett kiállítva a piros-kékektől. A szabadrúgásból megszületett a második gólunk is! Bencze beívelésébe Hornyák ért bele szerencsétlenül, és a hálóba pattant a játékszer (2:0)!

Hornyák javíthatott volna egy indítás után, de Hutvágner remek ütemben mozdult ki a kapujából, és a nagy helyzetben bele tudott nyúlni a labdába, így oda lett a nyíregyházi lehetőség.

Az 52.percben Réti kapott sárga lapot csapatunkból.

Zoran Spisljak 1 perccel később cserélt: Tóth B. helyett Ötvös lépett pályára.

Az 54.percben növelni tudtuk előnyünket! Horváth A. remek jobb oldali beadását Magasföldi fejelte a hosszú sarokba! A Vasas után újra fejesből volt eredményes! (3:0)

A gól után cserélt Gál István vezetőedzőnk: Magasföldi hagyta el a pályát, Balogh B. állt be helyette az 55.percben.

Az 59.percben Hornyák elé került a labda mintegy 17 méterre a kapunktól, de mellétekerte.

A 63.percben Szakály szögletébe Lorentz csúsztatott bele remek ütemben, de elsuhant a labda a felső sarok mellett. Valaki még hozzáért, így újabb szöglet következhetett.

Újabb siófoki gól a 65.percben! Szakály Horváth P.-t találta üresen a passzával, aki szemben a kapuval bombagólt lőtt (4:0)!   

A 66.percben cserélt csapatunk: a csapatkapitány Horváth A. jött le, Németh J. lépett pályára, akinek ez az első NB II-es mérkőzése a felnőttek között! Gratulálunk Jani! 

A 67.percben a Nyíregyháza kihasználta az utolsó cserelehetőségét is: Kártikot Szekszárdi váltotta.

A 68.percben szépítettek a vendégek: egy jobb oldali sarokrúgást követően Rétitől elpattant a labda, amit Talabér vágott a hálónkba (4:1).

A 72.percben újabb büntetőt sikerült értékesítenünk! Csilus beadása jól szállt középre, Horváth P. átvette, de Csilus Á. elgáncsolta, amiért Dolnegó Bálint 11-est ítélt. Szakály állt oda és gyönyörűen lőtt a felső sarokba (5:1)!

A 80.percben Balogh B. indult el jobbról befelé a 16-os vonalánál Szakály passzára, majd ballal mellébombázott. Nem sok hiányzott a hatodik találathoz.  

2 Jova védés következett: előbb Horváth P. fejesét fogta a vendégek kapusa, majd a 83.percben ismét Horváth P. veszélyeztetett, ezúttal lábbal, lövésébe azonban Jova reflexszerűen belekapott, és a játékszer fölément.

2 perc lesz a hosszabbítás.

A 91.percben sikerült megszerezni a hatodik gólt is! Szakály futott le egy indítással az alapvonalig, visszatette középre, majd az érkező Balogh B. ballal a hálóba lőtt, beállítva ezzel a végeredményt is:

BFC Siófok – Nyíregyháza Spartacus FC 6:1 (1:0)

2019.11.06. 13:26

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu