BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2019/2020 – BFC SIÓFOK-SOROKSÁR SC

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 10.fordulója a 2019/2020-as bajnoki szezonban, ellenfelünk a Soroksár SC lesz a Siófok Városi Stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Hutvágner, Jánvári, Tajthy, Magasföldi, Horváth A., Bencze, Csilus, Horváth P., Szakály, Izing, Lorentz. Vezetőedző: Gál István

Soroksár SC: Varga Á., Lőrinczy, Csernik, Misic, Gárdos, Csonka, Völgyi, Gyömbér, Takács Zs., Orosz, Korozmán. Vezetőedző: Lipcsei Péter 

A mérkőzés játékvezetője Derdák Marcell, segítői Király Zsolt és Legeza László. A tartalék játékvezető Szilasi Szabolcs.

A 2.percben villámrajtot vett a Soroksár: Lőrinczy jobbról laposan bepasszolt labdájába az egyik játékosunk sarokkal ért bele, a kipattanót Takács Zs. elengedte, Völgyi pedig nagy erővel a hálónkba bombázott (0:1).

Az 5.percben nem sok hiányzott, hogy növelje előnyét a Soroksár: Csernik remek labdát passzolt be a védők mögé a jobb oldalon Korozmán elé, aki a 16-oson belülről ellőtte a játékszert, de Hutvágner védte a ziccert!

A 8.percben szerencsére gyorsan sikerült az egyenlítés! Egy szép labdakihozatal után Csilus remek labdát ívelt Magasföldihez, aki jól adta be jobbról, Bencze pedig kapásból szép mozdulattal a hálóba lőtt (1:1)!

A 13.percben Völgyi készített le egy labdát a 16-osunk bal sarkánál, Misic lövését azonban Hutvágner védte.

A 23.percben Orosz cselezett a 16-os jobb sarkánál, elindult befelé, majd ballal jó lövést eresztett el, de a labda elsuhant a hosszú kapufa mellett.

A 29.percben Magasföldi szögletét Horváth P. csúsztatta fölé.

A 36.percben Takács Zs. kapott sárga lapot soroksári oldalon. Szabálytalanságát követően Magasföldi végezhetett el szabadrúgást ígéretes helyről, de a léc alá tartó labdát Varga Á. fölétolta.

Röviddel később Bencze próbálkozott ballal átlövéssel, de a középre tartó labdát könnyedén fogta Varga Á.

Derdák Marcell játékvezető nem hosszabbított az első játékrész végén.

A második félidőt is jobban kezdte a Soroksár: egy jobbról bepasszolt labdát Korozmán pörgette mellé.

Az 56.percben Csilus bedobását Gyömbér rossz helyre fejelte ki, Tajthy lőtt kapásból, de a vendégek kapusa védeni tudott.

Az 58.percben cserélt csapatunk: Balogh B. lépett pályára Magasföldi helyett.

A 61.percben Csernik fordult rá a kapunkra, de ballal fölélőtt.

1 perccel később Tajthy jobb oldali szöglete jól szállt középre, Jánvári és Szakály is érkezett, végül utóbbi válláról a kapura tartó labdát Varga Á. védte.

A 67.percben cserélt a Soroksár: Lőrinczyt Frőhlich váltotta.

A 68.percben Gál István vezetőedzőnk kihasználta a második cserelehetőségünket: Benczét Kővári váltotta.

Röviddel később Orosz veszélyeztetett ballábas átlövéssel, de Hutvágner könnyedén hárított.

A 72.percben ismét cserélt Lipcsei Péter: Orosz helyett Pölöskei folytatja a játékot.

A 73.percben meccslabda adódott csapatunk előtt: Szakály remekül kényszerítőzött Balogh B.-vel, majd az egyik vendég védőről visszapattant Szakály elé, lövése elsőre még kijött a soroksári kapusról, de végül kivetődve összeszedte a játékszert.

A 79.percben villant soroksári oldalon a piros lap: Takács Zs. csúszott oda nagyon keményen a félpályánál Tajthynak, majd akasztotta Horváth P.t és meg is taposta játékosunkat, amiért Derdák Marcell kiállította Takácsot. Lipcsei Péter sárga lapot kapott reklamálásért.

A 81.percben megvolt az utolsó cserénk is: Horváth A. jött le, Zamostny állt be. A vendégek is cseréltek: Valencsik lépett pályára Korozmán helyett.

A kiállítás ellenére két lehetőség is adódott a Soroksár előtt: előbb Pölöskei lőtt csúnyán fölé a 82.percben.

A 87.percben a vendégek kapusa, Varga Á. kapott sárga lapot időhúzásért.

3 perc hosszabbítást jelzett Szilasi Szabolcs tartalék játékvezető.

Zamostny végezhetett el ígéretes helyről, szemben a kapuval szabadrúgást a ráadás elején, de lövése a sorfalon megpattanva fölément.

A 91.percben Csernik gyorsan elvégzett bedobása után Gárdos tört be a 16-osunk jobb oldalán, de közelről leadott erős lövését Hutvágner védeni tudta.

A végére még maradt egy soroksári ziccer: közvetlen a lefújás előtt Gárdos passzolt keresztbe Pölöskeihez, de a 16-os vonaláról ezúttal is fölélőtt.

Vége a mérkőzésnek, osztozkodni kellett a pontokon.

Végeredmény:

BFC Siófok – Soroksár SC 1:1 (1:1)

2019.09.29. 16:52

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu