BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS 2020/21 – BFC SIÓFOK-DEAC

Kedves Szurkolóink!

19:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 4.fordulója, ellenfelünk az újonc DEAC lesz a Siófok Városi Stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok:  Hutvágner, Horváth M., Medgyesi, Elek, Horváth P., Jagodics, Kiss B., Izing, Balogh B., Tajthy, Erdélyi. Vezetőedző: Gál István 

DEAC: Szabados, Sigér, Sándor, Belényesi, Takács, Nagy Z., Soltész, Balogh K., Székely, Nagy K., Burai. Vezetőedző: Balogh Pál

A mérkőzés játékvezetője Zierkelbach Péter, segítői Kis Zoltán és Mohos Milán. A tartalék játékvezető Dr.Kovács Gergely.

A 2.percben szabadrúgást végezhetett el a baloldalról a DEAC: Takács lövésébe Elek nyúlt bele, és centikkel ment el a kapufa mellett a labda.

A 13.percben megszereztük a vezetést! Kiss B. beadását röviden fejelték ki a védők, Balogh B. átvette, majd mintegy 17 méterről a felső sarokba bombázta (1:0)!

A 15.percben a másik oldalon Balogh K. végezhetett el szabadrúgást szemben a kapuval, de ballal fölélőtt.

A 17.percben Jagodics kapott sárga lapot. A DEAC jó szögből végezhetett el szabadrúgást, de Nagy K. lövése után a léc alá tartó labdát Hutvágner fölétolta.

A 19.percben Balogh B. volt harcos, és a jobb oldali alapvonalnál megszerezte a labdát az ellenféltől, visszagurított, Erdélyi ívelt középre, de Kiss B. fejesét védte Szabados.

A 23.percben egyenlített a DEAC: Sándor jobb oldali beadása után röviden, középre fejelték ki védőink a labdát, Takács érkezett és elemi erővel nagy gólt lőtt (1:1).

A játékrész hátralévő részében komolyabb helyzet már nem alakult ki.

1 perc a hosszabbítás.

A ráadásban Elek kapott sárga lapot csapatunkból.

A szünetben cserélt Gál István vezetőedzőnk: Izing helyett Tömösvári folytatja a játékot.

A 48.percben Tajthy felívelt labdája Balogh B. elé került, lekészítette, de Medgyesi remek lövését szögletre tolta Szabados.

Az 51.percben Balogh B. kapott sárga lapot csapatunkból.

Az 55.percben újabb cserére szánta el magát Gál István vezetőedzőnk: Hajnal váltotta Horváth P.-t.

Az 59.percben a vendégek is cseréltek: Nagy Z. helyett Szabó K. állt be.

A 60.percben egy jobb oldali DEAC kontra végén a rövidre begurított labdát Nagy K. lőtte el, de Hutvágner óriási bravúrral fölétolta.

A 63.percben Kiss B. beadása felpörgött egy debreceni lábon, Balogh B. érkezett, de nem találta el jól a labdát, és ballal mellélőtt.

A 65.percben szabadrúgást végezhettünk el: Tömösvári próbálkozása elakadt a sorfalban, a lecsorgót Balogh B. lőtte el, de mellésuhant a játékszer. Támadónk lábára rátartottak, így újabb szabadrúgás következhetett: ismét Tömösvári állt oda, és gyönyörűen lőtte a felső sarokba (2:1)!

Sokáig nem örülhettünk a vezetésnek: a 69.percben egy baloldali szöglet veszélyesen szállt középre, amit Belényesi kapura bökött, ekkor még védett Hutvágner, de a kipattanót Belényesi bekotorta (2:2).

A 70.percben cserélt a DEAC: Damásdi lépett pályára Székely helyett. Damásdi alig beállt, rögtön sárga lapot kapott kemény belépőért.

A 71.percben ismét vezetéshez jutott csapatunk: Tömösvári jól emelt be a kapu elé egy szabadrúgást, amibe Jagodics csúsztatott bele, a labda a felsőlécet érintve pattant le a gólvonal mögé (3:2).  

A 82.percben kihasználta utolsó cserelehetőségét a DEAC: Soltész jött le, Urbin állt be.

A 84.percben Elek emelt be a védők mögé, valaki még belecsúsztatott, így a labda Balogh B. elé került, áthúzta a bal lábára, lövését azonban Szabados fölétolta.

A 88.percben cserélt csapatunk: Balogh B. helyett Polényi lépett pályára.

3 perc lesz a hosszabbítás.

Végeredmény:

BFC Siófok – DEAC 3:2 (1:1)  

2020.08.16. 18:56

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu