BFC Osztozkodnunk kellett a pontokon a Sopronnal

Csapatunk a Merkantil Bank NB II 34.fordulójában a Swietelsky-Soproni VSE együttesét fogadta a Siófok Városi Stadionban szakadó eső mellett.

Farkas Norbert továbbra is eltiltását töltötte, így rá nem számíthatott Disztl László vezetőedzőnk – Békéscsabán már pályára léphet balhátvédünk. Bekerült a kezdőbe a fiatal Szilágyi Zoltán, aki szárkapocscsont-töréséből felépülve kapott játéklehetőséget hosszú idő után.

A 6.percben Tamaskó ívelt fel egy remek labdát a védők mögé, Petneházi jól lépett ki,  Heinrich kimozdult a kapujából, a labda megcsúszott a füvön, így játékosunk már nem tudta átemelni fölötte a játékszert.

A 26.percben Soós kapott egy passzot a 16-osunk jobb oldalán, lövése azonban mellément.

A 28.percben Gréczi labdájával Elek indult el befelé balról, majd lövésre szánta el magát, egy védő belelépett, ami miatt irányt is változtatott a labda, de elment a kapufa mellett.

A 31.percben Tamaskó jobb oldali beadására Elek érkezett jó ütemben, de a játékszer mellément.

A 34.percben Petneházi ívelt középre egy remek szögletet, a rövidre jól mozdult Szilágyi, hozzá is ért a labdához, de az a felsőlécre pattant, majd kivágták a védők.

A 40.percben megérdemelten megszereztük a vezetést: egy újabb remek Petneházi sarokrúgás szállt a kapu elé, Gál megelőzte a soproni védelmet, és a hálóba fejelt (1:0).

A szünetben cserélt Supka Attila: Garda állt be Batizi-Pócsi helyett.

A 47.percben máris veszélyeztetett a Sopron: egy jobb oldali beadást Eszlátyi csúsztatott mellé.

A 67.percben Eszlátyi indult el nagy lendülettel a baloldalon, felpasszolt labdáját jól készítették le lövésre, de Gyürki próbálkozása mellésuhant.

A 70.percben Tamaskó bedobását követően Nagy Dániel tolta tovább a labdát Eleknek, aki nagyot birkózott a védőkkel, bepasszára Lázár érkezett, de mellélőtt.

A 75.percben a mi szemszögünkből nagyon szerencsétlen góllal egyenlítettek a vendégek: Gyürki ívelt középre egy labdát ballal a jobb oldalról, Erdélyi érkezett rá, de a menteni akaró Szilágyi befejelte a kapunkba a labdát (1:1).

A végére még maradt két Kapacina lövés: az egyik szabadrúgás volt, amit Tajti könnyedén fogott, majd Horváth Péter cselei után ismét Kapacina lőtt, ezúttal fölé.

BFC Siófok – Swietelsy-Soproni VSE 1:1 (1:0)

Vezette: Kovács J. Zoltán (Kepe Arnold, Aradi József)

BFC Siófok: Tajti, Tamaskó, Szilágyi, Gál (Mogyorósi 85’), Czingráber, Berde, Lázár, Nagy D., Petneházi, Gréczi (Czvitkovics 80’), Elek (Nagy R. 80’). Vezetőedző: Disztl László

Swietelsky-Soproni VSE: Heinrich, Fazakas (Horváth P. 69’), Sifter, Fehér, Tóth D., Nagy P., Kapacina, Eszlátyi, Soós (Gyürki 62’), Batizi-Pócsi (Garda 46’), Erdélyi. Vezetőedző: Supka Attila

Gólszerző: Gál (40’), ill. Szilágyi – öngól (76’)

Sárga lap: Tamaskó (85’), ill. Fazakas (66’), Kapacina (81’)

2017.05.09. 18:06

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu