BFC Polényi Gábor újra vezéregyénisége lenne a csapatnak!

Ahogy már múlt héten beszámoltunk róla, több meghatározó játékosunk hosszabbított a következő szezonra klubunkkal: jobb hátvédünk, Polényi Gábor volt közülük az első, aki aláírta szerződését.

A 2021/2022-es szezonban a csapat egyik vezéregyénisége volt, több alkalommal viselte a csapatkapitányi karszalagot és 34 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a kezdőben. Az előttünk álló bajnoki évben is húzóember akar lenni, vele beszélgettünk röviden.

„Nem sokat gondolkodtam, hogy maradok, szinte természetesre vettem. Egy évet írtam alá, de olyan opcióval, hogy ez is meghosszabodhat. Nagyon örülök ennek, imádok itt lenni! Imádom az itteni családias légkört, szeretem a várost, a csapatot és a szurkolókat! Örülök, hogy maradhatok! A Siófok volt az egyetlen klub és csapat, ahol akkor is bíztak bennem, amikor nem volt más lehetőségem! Jó döntés volt, hogy akkor visszajöttem!” – mondta Polesz.

Mit vársz a következő szezontól?

„Szeretném ugyanúgy folytatni, ahogy májusban befejeztem. Mindenképpen azon leszek, hogy a maximumot kihozzam magamból, és fontos része legyek a csapatnak! Nem tudom még milyen keret lesz, de az biztos, hogy aki Siófokra igazol, nem véletlen jön ide, és egy csapatként fogunk küzdeni a céljainkért, a lehető legjobb szereplésért! Biztos, hogy erős lesz a mezőny, sok jó csapat lesz az NB II-ben. Előre nem is mernék tippelni, kik jutnak fel, kik esnek ki, ebben a bajnokságban bármi előfordulhat. Nyilván vannak esélyes klubok a feljutásra, de ez semmit nem jelent. Igazából az a legfontosabb, hogy mi most is jól szerepeljünk, és minél előrébb végezzünk a tabellán!”  

Sok sikert kívánunk Polesznak sárga-kék színekben!

2022.06.13. 11:51

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu