BFC Remek teljesítménnyel debütált friss igazolásunk!

Csapatunk a Merkantil Bank NB II 3.fordulójában tévés mérkőzésen 1:1-es döntetlent játszott a DVSC ellen. A találkozón bemutatkozott új igazolásunk, Erdélyi Botond, aki pénteken érkezett a kerethez a Budapest Honvédtól, és kölcsönben szerepel majd nálunk az idei szezonban. Boti nagyot küzdött a védelem jobb oldalán a 90 perc alatt, sok párharcot megnyert, és összességében elmondható, hogy jól sikerült a debütálása, különösen, hogy a gólunk is az ő beadása után jött össze!

„Felkészülési mérkőzésen már szerepeltem a BFC Siófok színeiben a nyár során, láttak engem játszani, majd megkerestek, hogy folytassam itt a pályafutásom. Mostanáig a Honvéddal készültem, így jó állapotban érkeztem meg Siófokra. Az említett mérkőzéseken, illetve a pénteki edzésen is jó benyomásokat szereztem, rendesek a srácok, jó a szakmai munka, több Honvéd-játékost ismerek, de a többiekkel is találkoztam már, hiszen három idényt töltöttem el az NB II-ben, ismerem a bajnokságot, megvan a rutinom.” – nyilatkozta Boti.

Az eddig 55 NB II-es mérkőzésen szereplő védő elmondta, szeretne minél többet játszani a csapatunkban, és amellett, hogy stabil tagja lenne az együttesnek, jó védekezéssel kíván segíteni, de természetesen a támadásokból is kivenné a részét.

„Nagy múltú csapathoz kerültem, és bár az első két meccsen nem nyert a BFC Siófok, a célunk, hogy minél több győzelemmel ajándékozzuk meg a szurkolókat, hogy a lehető legjobb eredményt érje el az együttes, a személyes célom pedig, hogy ebben fontos szerepem legyen.”

A DVSC ellen megvolt a bemutatkozásod is. Milyen volt belülről a mérkőzés?

„Szerintem egy rendkívül jó csapat ellen sikerült döntetlent elérnünk. Az első félidő leginkább a védekezésről, és egymás kisegítéséről szólt. A második játékrészben már sok szép támadást építettünk fel, amelyből sikerült az egyenlítés, de akár további gólokat is szerezhettünk volna. Az első félidőben még a Debrecen uralta a játékot, náluk volt többet a labda, úgy érzem a szünet után meg is lehetett volna fordítani a meccset, de természetesen nem vagyunk telhetetlenek. Kétségtelen, szebb lett volna, ha még egy gólt szerzünk, és itthon tudjuk tartani a 3 pontot. Személy szerint én nagyon jól éreztem magam a pályán, rengeteget kellett futni. A csapatból egytől egyig mindenki nagyon sokat dolgozott, ami a végén látszódott is. Mindenki nagyon elfáradt, de ez a sport erről szól. Örülök, hogy egyből megkaptam a lehetőséget, jó volt újra tétmérkőzésen 90 percet játszani. Nagyon fontosnak tartom, hogy a vírus után végig a pályán lehettem. A csapaton meglátszódik, hogy nagyon jól alakul a kohézió, mert az egymás segítése, a kommunikáció és a testbeszéd is jól működött, folyamatosan kisegítettük egymást. Ha hibázott valaki, rögtön ott volt mögötte egy csapattárs, úgyhogy ez mindenképpen pozitívum számomra. Természetesen voltak holtpontok, de ezt át tudtuk hidalni az egyéni megmozdulásokkal és a futásokkal. Szerintem erre a teljesítményre tudunk tovább építkezni!”

Sok sikert kívánunk Boti sárga-kék színekben!

 

A Loki elleni találkozón László Dávid is pályára lépett csapatunkban, aki a kooperációs szerződés keretében csatlakozott hozzánk – rajta kívül Cipf Dominik és Buna Gábor rendelkezik hasonló versenyengedéllyel. 

2020.08.10. 18:13

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu