BFC Remili Mohamed Siófokra igazol!

Remili Mohamed személyében új játékost köszönthetünk klubunknál: a rutinos, gólerős támadó féléves szerződést írt alá a BFC Siófoknál!

Korábban játszott Szolnokon, Újpesten és a Vasasban, utolsó klubja a Paksi FC volt. Az OTP Bank Liga NB I idei szezonjában a zöld-fehéreknél 5 alkalommal volt kezdő, 7-szer csereként lépett pályára.

A Vasas színeiben egymás után két idényben is kiemelkedő teljesítményt nyújtott: a 2013/2014-es szezon során összesen 20 gólt szerzett, majd a következő bajnoki évben 19 találatig jutott a fővárosi piros-kéknél!

„A legoptimálisabb döntést hoztam meg a lehetőségeim közül, mind szakmai szempontból, mind család szempontjából. Édesanyám és Safi nővérem a családjával Siófokon laknak, ez nyilván megkönnyíti majd a mindennapjaimat. A feleségem mindvégig támogatta ezt a döntést, amit végül meghoztam. Az első benyomások nagyon pozitívak, mindenki barátságosan fogadott. Több csapattársam már megismertem az évek alatt, és van itt egy nagyon jó barátom, a Tajthy Tomi, aki az esküvőmön is ott volt. Ez szerintem mindent elárul. A tavaszra nézve a csapat nagyon jó pozícióban van a tabellán, és azért jöttem, mert minimum ezt a helyezést meg kell tartani! Nekem is vannak céljaim, és a csapatnak is: minél előrébb végezzünk! Nagyon izgatottan várom a munkát a csapattársaimmal, és remélem sikerül elérni a céljainkat közösen!” – nyilatkozta Moha honlapunknak.

„Nagyon örülök Remili Mohamed érkezésének, úgy gondolom, erőssége lesz a BFC Siófoknak!” – mondta Gál István vezetőedzőnk.

A csapat ugyan elutazott Törökországba, az átigazolási procedúra már zajlik, és a szerződés alá van írva, így az edzőtábor ellenére a papírmunkák a vége felé járnak.

Új játékosunk rendkívül sikeréhes és motivált: ő is itt van a kerettel Belekben, és már pályára lép a VFL Osnabrück ellen.

Sok sikert és gólt kívánunk Mohának sárga-kék színekben!

2020.01.18. 07:16

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu