BFC Sikeres tárgyalások

Klubunk kooperációs szerződést kötött a Budapest Honvéd FC-vel.

BFC Siófok tárgyalásokat folytat az NB I-es Budapest Honvéd FC a két klub közötti együttműködésről. Az egyeztetések pedig sikerre vezettek, így a következő szezonra kooperációs megállapodást kötött egymással a Honvéd és a Siófok.

Ennek keretén belül a 21 éven aluli játékosok a Honvédban és a Siófokban is szerepelhetnek a szezon során, a felnőttek között adódó több játéklehetőség pedig az egyéni fejlődésüket is szolgálja.

A megállapodás keretén belül további kölcsön játékosok is érkezhetnek, ezen felül a Honvéd és a Siófok felkészülési mérkőzést is játszik egymással, a találkozóra július 11-én kerül sor.

„Klubunk a következő évben fokozottabban elkötelezett lesz a fiatal játékosok nevelésében, szerepeltetésében, ennek részeként sikerült egy olyan NB1-es partnert megnyernünk, aki az ország egyik legjobb akadémiájával rendelkezik. Arra törekszünk, hogy mindkét fél, és a játékosok is jól érezzék magukat ebben a szakmai kapcsolatban, ezzel hozzásegítve őket a felnőtt pályafutásuk elindításában.”

Mihalecz István Sportigazgató, BFC Siófok

 

2020.07.02. 16:37

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu