BFC Súlyos vereségbe szaladtunk Soroksáron durva egyéni hibák miatt

Csapatunk a Merkantil Bank NB II 11.fordulójában Soroksárra látogatott.

A 3.percben büntetővel indult a találkozó: egy szabadrúgást követően Szalai lerántotta Gyepest, amiért Molnár Attila játékvezető 11-est ítélt. A sértett Gyepes állt oda, de lövését Tajti hárította. 

A 13.percben megszerezte a vezetést a Soroksár: egy baloldali szabadrúgást követően ide-oda pattogott a labda a 16-oson belül, nem sikerült felszabadítani, pedig több lehetőség is lett volna rá, végül Sándor bepassza Szalairól Lovrencsics elé került, aki a hálóba tekert (1:0). 

A 17.percben Kozma jobb lábas lövése ment mellé. 

A 27.percben Gárdos beadását követően Lovrencsics vette át a labdát háttal a kapunak, Czingráber mellett ráfordult, és a hálóba lőtt (2:0). 

1 perccel később egy labdaszerzést követően szépíteni tudtunk: Petneházi vette el a játékszert Sándortól, Kozma továbbpasszolt, majd Gréczi lépett ki Berki jobb külsős passzával, eltolta Holczer mellett, de kisodródva is a kapuba talált (2:1). 

A 32.percben veszélyes soroksári szöglet jött középre, Lovrencsics azonban mellécsúsztatott.

A 37.percben növelte előnyét a Soroksár: egy jobb oldali szögletet követően Gyepes mozdult le védőjéről, és a hálóba fejelt (3:1). 

A második játékrészt jobban kezdtük. Két jó támadást is vezettünk, de mindegyik lesen akadt el. 

Az 53.percben Szalai megkapta második sárga lapját egy lerántást követően, így Molnár Attila a piros lapot is felmutatta, csapatunk 10 főre fogyatkozott. 

A hazaiak gyorsan éltek a lehetőséggel: az 56.percben Sándor jobb oldali szabadrúgására Gengeliczki érkezett jó ütemben és a hálóba lőtt (4:1). 

A 75.percben Sándor kapott labdát a jobb sarokban, középre ívelt, és Gengeliczki fejelt mellé. 

A 82.percben Peszmeg labdájával Szilágyi ment el a jobb oldalon, Lovrencsiccsel játszott össze, a középre passzolt játékszert pedig Szilágyi ballal a hálóba passzolta (5:1).

Egy perccel később szépíthettünk volna: Nagy Dániel jobb oldali beadását Elek fejelhette kapura, de a labda mellément.

A 92.percben beállította a végeredményt a hazai csapat: egy hosszú felívelést Koós fejelt vissza az alapvonalról, Tajti beletolt, de az érkező Sándor a hálóba pofozta a labdát (6:1).  

Soroksár SC–BFC Siófok 6:1 (3:1)

Vezette: Molnár Attila (Horváth Zoltán, Bertalan Dávid)

Soroksár SC: Holczer, Csilus (Fülöp 85'), Gyepes, Gengeliczki, Silye, Haris, Peszmeg, Huszák (Szilágyi 66'), Sándor, Gárdos, Lovrencsics (Koós 82'). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

BFC Siófok: Tajti, Tamaskó, Szalai, Czingráber, Farkas, Gál, Elek, Kozma (Berde 62'), Petneházi (Pendl 78'), Gréczi, Berki (Nagy D. 57'). Vezetőedző: Goran Kopunovic

Gólszerzők: Lovrencsics 2 (13', 27'),  Gyepes (37') Gengeliczki (56'), Szilágyi (82'), Sándor I. (92'), ill Gréczi (29')

Sárga lap: Gengeliczki (10'), Sándor (62')

Kiállítva: Szalai (53')

Az alábbi videón megtekinthető az összefoglaló:

2016.10.14. 14:48

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu