BFC "Szeretnénk győzelemmel búcsúzni a hazai közönségtől"

Csapatunk a Merkantil Bank NB II 17.fordulójában bravúros, teljesen megérdemelt győzelmet aratott a SZEOL otthonában, magabiztos, jó játék mellett. 

Az egész csapat nagyot küzdött, de voltak remek egyéni teljesítmények is. Középpályásunk, Petneházi Márk neve mellett 4 gólt jegyezhettünk, gólpasszt adott, és az újságírók figyelmét is felkeltette, hiszen 8-as osztályzatot kapott a Nemzeti Sporttól, ami nagyon szép eredmény!

A nyáron Ajkáról érkezett játékossal ma készítettünk egy villáminterjút.

- Hogy érzed magad a BFC Siófoknál?

- Nagyon jól, köszönöm szépen! Szerintem mindenkivel jó kapcsolatba kerültem. Jó a társaság, nagyon jó az öltözői hangulat, és jól érzem magam. 

- Gratulálunk a SZEOL elleni győzelemhez, és külön a teljesítményedhez is, amit 8-as osztályzattal jutalmazott a Nemzeti Sport! Nem mindenkinek adatik meg ilyen elismerés!

- Köszönöm szépen! Jó érzés természetesen alapból, mert nyertünk! Sőt ez volt most a legfontosabb!  Azon felül meg, hogy még szereztem 4 gólt is, csodálatos érzés! Nem minden nap sikerül ez, de most szerencsére minden összejött. Mégis az a lényeg, hogy elhoztuk Szegedről a 3 pontot kapott gól nélkül, illetve hogy a csapat nyerje a meccseket a hátralévő fordulókban, és elinduljunk a tabellán felfelé! 

- Mit vársz a vasárnap 13:00-kor kezdődő Cigánd elleni találkozótól?

- Nagyon nehéz lesz, mint az összes többi mérkőzés. Véleményem szerint ebben a bajnokságban nincsenek abszolút esélyes csapatok, mindig 3 esélyes minden találkozó. Nagyon kiegyenlített a mezőny, bárki verhet bárkit. Most is nehéz meccsre számítok. Szeretnénk győzelemmel búcsúzni a hazai közönségtől, és úgy zárni az utolsó itthoni őszi mérkőzést, hogy gólokkal és jó játékkal örvendeztetjük meg kedves Szurkolóinkat!

2016.11.24. 16:09

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu