BFC Továbbjutottunk a kupában!

Csapatunk szerdán a Taksony ellen lépett pályára a MOL Magyar Kupa 8.fordulójában. A helyszín Dunaharaszti volt, és a találkozó félórás csúszással kezdődött, mert a pálya nem volt felvonalazva.

Hutvágner Gergely és Balogh Bence Benitó ezúttal pihenőt kapott, így Waltner Róbert az alábbi játékosokat jelölte a kezdőbe: Szmola, Lapos, Izing, Horváth M., Deutsch, György, Medgyesi, Varjas, Hajnal, Gaál, Horváth P.

Az első játékrész 0:0-val zárult. A szünetben 4-et cseréltünk: Horváth M. helyett Jagodics, Medgyesi helyett Kecskés, Gaál helyett Tajthy és Horváth P. helyett Elek állt be. 

A 47.percben sikerült gyorsan megszerezni a vezetést: Hajnalt buktatták a 16-oson belül, amiért Molnár Attila játékvezető büntetőt ítélt. Elek állt oda és bár a kapus is hozzáért, sikerült értékesíteni a tizenegyest (0:1). 

Az 58.percben növelni tudtuk előnyünket: a hazai csapat felszabadítása nem sikerült jól, Tajthy ívelt vissza, a labda Elek elé került, aki kilőtte a hosszú sarkot (0:2).

A Taksony megpróbált visszajönni a meccsbe, ami egy kontra végén sikerült is a 66.percben. Fekete ment el a baloldalon nagy lendülettel, majd Szmola mellett a hálóba lőtt (1:2). 

Szerencsére csapatunk jól reagálta le a bekapott gólt, amire sikerült egyből válaszolni: Elek csúsztatását Kecskés tolta tovább, majd Hajnal tekert szépen a kapus mellett a hálóba (1:3). 

A 89.percben góllal zártuk a mérkőzést: a György helyett csereként beálló Cipf emelt középre remekül a jobb oldalról, Kecskés pedig higgadtan gurított a hálóba (1:4).

Csapatunk ezzel a győzelemmel továbbjutott, és a 9.fordulóban a DVSC ellen lépünk pályára február végén Debrecenben. 

 

 

2021.02.10. 18:20

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu