BFC Újabb 2 év - Horváth Péterrel beszélgettünk

Ahogy már beszámoltunk róla, támadónk, Horváth Péter is a BFC Siófok játékosa marad, ráadásul 2 évet írt alá Peti. Az előző szezonban 6 gólig jutott a bajnokságban – Haladás, Nyíregyháza, Győr, DEAC (2), Kaposvár -, és egy alkalommal betalált a MOL Magyar Kupában is. Vele beszélgettünk.

„Abszolút pozitív és kellemes érzéseket vált ki belőlem, hogy a negyedik szezonom kezdhetem itt Siófokon, és újabb 2 évvel hosszabbítottam meg a szerződésem. Nagyon boldog vagyok emiatt! A tavalyi idény elég pechesre sikerült. Amikor jó állapotba kerültem fizikálisan és mentálisan, mindig ért egy kisebb sérülés. A bajnokság vége felé, talán amikor a legjobban kellett, akkor szerencsére folyamatosan tudtam játszani. Ha a góljaim számával illetve a teljesítményemmel nem is vagyok maradéktalanul elégedett, úgy érzem fontos szerepem volt nekem is, hogy kiharcoltuk a bennmaradást.  A csapat szempontjából se volt egyszerű szezon, az utolsó előtti helyre is visszacsúsztunk, de amikor nagyon kellett, igazi csapatként bebiztosítottuk az NB II-es tagságot.”

Vannak távozó játékosok, lesznek érkezők, de ezt a csapategységet át lehet menteni a következő szezonra?

„3-4 meghatározó játékos távozott a csapat gerincéből, az biztos, hogy őket pótolni kell. A keret 70-80 %-a együtt maradt, ez egy pozitív előjel lehet a jövőre nézve. Abszolút bizakodó vagyok! Magamtól kiegyensúlyozottabb játékot várok, és szeretnék több gólt szerezni, mint tavaly. Bízom benne, hogy a sérülések idén elkerülnek, és egy jó összteljesítmény a célom. Remélem a szurkolók számára sok örömet szerzek és szerzünk!”

A csapat technikai vezetőjével Bíró Gáborral minden szezon előtt megbeszélitek, hogy a góljaid után kifutsz hozzá a kispadhoz. Számszerűsítsük. Hányszor várhat téged?

„10-12 alkalommal mindenképpen szeretnék, ezzel mindenképpen elégedett lennék!”

Lezárult ugyan számunkra az Európa Bajnokság tegnap este, de nem mehetünk el a magyar válogatott teljesítménye mellett. Mi a véleményed arról, hogy a 3 nagy ellenfél megszenvedett ellenünk és emelt fővel búcsúzhattunk a további küzdelmektől?

„Elképesztő teljesítményt nyújtottak, és ismét boldoggá, büszkévé tették az egész nemzetet. Megmutatták, hogy alázattal, fegyelmezettséggel, igazi csapatként funkcionálva bármire képesek vagyunk. Hatalmas gratuláció a válogatottnak és persze a szurkolótábornak is!”  

Sok sikert és gólt Peti sárga színekben!

 

2021.06.25. 08:15

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu