BFC Újabb saját nevelésű játékos tért vissza klubunkhoz!

Újabb egykori siófoki játékossal bővült keretünk: aláírta szerződését Erőss Csaba, így ő is a BFC Siófok színeiben folytatja pályafutását!

Csabi utánpótlás éveit a Siófoki Bányász SE-ben töltötte, majd a Mecsekalján és Ausztriában szerepelt. A kitérő után most újra sárga-kék színekben léphet pályára!

„Fantasztikus érzés, már nagyon régóta szerettem volna hazajönni. Most végre sikerült, úgyhogy nagyon várom a bajnoki rajtot. Bízom a csapat sikereiben, és én is sikerre éhes vagyok.” – mondta Csabi honlapunknak.

Hogy alakult a pályafutásod a Siófoki Bányász után?

„Egészen kiskoromtól az U19-ig itthon voltam, minden korosztályban becsületesen és keményen végeztem a feladatom. Orlovics Viktor, Molnár Ferenc, Perger András, Sallai Tibor voltak az edzőim. Siófokról Kozármislenybe igazoltam, Márton Gábor kezei alatt dolgoztam, és bemutatkozhattam az NB II-ben is. Innen a PMFC-hez kerültem, ahol lehetőségem volt együtt edzeni az NB I-es kerettel, és három alkalommal a kispadra is leülhettem. Félév következett újra Kozármislenyben, majd onnan mentem ki Ausztriába. Két évet voltam kint, a harmadosztályban játszottam, egy szezont Linzben, egyet Ritzingben. Az előző bajnokságban a PMFC-nél voltam.”

Milyen érzés, hogy az utánpótlásunk után most a felnőttek között is pályára léphetsz majd?

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek az első csapatnál. Szerintem legyen az bármilyen csapat, egy fiatal játékos számára, aki az adott klubnál nevelkedik, és végigjárja a ranglétrát, jelen esetben nálam a Siófoki színeiben, ez egy nagyszerű érzés. Régóta ez volt a vágyam!”

Hogy sikerült a beilleszkedés, hogy érzed magad a klubnál?

„Nagyon jól érzem magam, jó a hangulat az öltözőben, több játékossal már elég jó kapcsolatban vagyok! Igyekszem és azon vagyok, hogy mindenki elfogadjon. Összességében nagyon pozitív minden!”  

Sok sikert és jó szezont kívánunk Csabinak!

2017.07.20. 17:01

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu