BFC Villáminterjú az új játékosainkkal: célkeresztben Kovács Dániel

A nyári felkészülés során igazoltuk át a Siófoki Bányász SE tehetséges kapusát, Kovács Dánielt. A fiatal hálóőr korábban védett Monoron, a Puskás Akadémiánál és Kecskeméten. Már az elmúlt szezonban is a felnőttekkel edzett volna, de jött egy sérülés, majd a vírus miatti kényszerpihenő. A felkészülési mérkőzéseken már több alkalommal beállt a kapuba, és a Honvéd ellen is higgadt, magabiztos volt a bajnoki rajt előtti főpróbán. Vele beszélgettünk röviden.

„Tavaly érkeztem Siófokra, még az utánpótlásba, és kettős versenyengedéllyel voltam tagja a felnőtt csapatnak. Egy porcleválás miatt kénytelen voltam hosszabb időt kihagyni, szerencsére rendbe jöttem. Most már azt tudom mondani, hogy 100%-os állapotban végzem az edzéseket a csapattal. Nagyon jól érzem magam Siófokon, nagyon örülök, hogy itt lehetek a klubnál. A csapattársaimmal sokkal jobb lett a viszonyom a felkészülés során, szerintem befogadtak. Több fiatal játékos jött, velük gyorsan megtaláltam a közös hangot, és úgy érzem, az idősebbekkel is egyre jobban kijövök. Igyekszem felvenni a felnőttek ritmusát, keményen dolgozom, és megpróbálok bizonyítani!” – nyilatkozta Dani honlapunknak.

Milyenek kapusedzőnk, Biró Imre edzései?

„Nagyon szeretem vele a munkát! Mindig változatosak az edzések, sosem sablon alapján dolgozunk. Mindig próbáljuk a meccs szituációkat gyakorolni, és minden tréningre kitalál új feladatokat. Élvezem nagyon!”

A futballban könnyen előfordulhat sérülés, piros lap, és bármikor bedobhatnak a mélyvízbe. Hogy éled meg ezt?

„A Haladás ellen volt az első NB II-es mérkőzésem a profik között, igaz még a kispadon. Igyekszem fejben folyamatosan készülni arra, hogy bármelyik pillanatban beállhatok, erre koncentrálok minden nap, ezért dolgozom!”

Sok sikert kívánunk Dani a BFC Siófoknál!

2020.08.06. 19:24

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu