BFC Villáminterjú az új játékosainkkal: célkeresztben Medgyesi Márk

A nyári átigazolási időszakban érkezett Siófokra a Vasas Kubala Akadémiától a 2001-es születésű középpályás, Medgyesi Márk. A fiatal játékos Halásztelken kezdte pályafutását, játszott a Csep-Gól FC-ben és Csepelen is: most ég a bizonyítási vágytól a felnőttek között, vele beszélgettünk röviden.

„Őszintén megvallva az utánpótlás és a felnőtt labdarúgás között hatalmas különbség van, de remélem meg tudok birkózni ezzel a feladattal, és fel tudom venni a profik között a ritmust. Minden energiámmal és tudásommal ezen leszek! Nagyon jól érzem magam Siófokon, szerintem egész könnyű volt a beilleszkedésem. Nagyon örülök, hogy ilyen csapattársaim vannak, úgy érzem, gyorsan befogadtak.  A célom az, hogy minél többet tudjak játszani a felnőttek között az első NB II-es szezonomban!” – nyilatkozta Márk honlapunknak.

Milyen mérkőzésre számítassz ma a Budaörs ellen?

„Nehéz meccs lesz, apró nüanszok döntethetnek a 3 pont sorsáról. A párharcok megnyerésén sok fog múlni. A Budaörs biztos javítani akar, de a vasárnapi vereség után mindenféleképpen csak a győzelem elfogadható számunkra is!”

Sok sikert kívánunk Megyó sárga-kék színekben!

2020.08.05. 11:03

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu