BFC Villáminterjú Kiss Balázzsal

A Szolnoki MÁV FC ellen 4:0-ra megnyert mérkőzés végén csereként lépett pályára az 1999-es születésű, fiatal játékosunk Kiss Balázs, és ő állította be a találkozó végeredményét.

A gól azért is különösen szép és kiemelendő, hiszen pályafutása első találatát szerezte az NB II-es felnőtt profi bajnokságban, nem is akárhogy!

Hogy emlékszel vissza a gólodra? Milyen érzés volt, miután láttad, hogy megmozdul a háló?

„Nagyon jó érzéssel töltött el, hogy be tudtam találni, szinte az első labdaérintésemből sikerült gólt szereznem. Nagyon boldog voltam, mert úgy érzem rengeteget tettem érte, de elsősorban a csapat sikerének örültem! Egy kapuskirúgásból indult az egész: az egyik szolnoki védő rossz helyre fejelt és el tudtam vinni a labdát a középpályásuk elöl. A félpályától végigvittem egészen a 16-osig, és jó erővel találtam el, ballal a hálóba lőttem. A gól sokat javított az önbizalmamon, és ugyanilyen keményen dolgozom tovább!” – mondta Balázs honlapunknak.

Milyen mérkőzést és eredményt vársz a Budafok ellen?

„Mindenképpen a 3 pont megszerzése a cél! Nehéz mérkőzésre számítok, mert ősszel is jó meccset játszottunk a Budafokkal. Számukra is nagyon fontos lesz ez a találkozó, de felkészültünk a játékukból! A csapat remekül dolgozott a héten, és remélem ezért sikerülni fog a győzelem! Úgy érzem, el tudjuk hozni a pontokat a budafoki stadionból!”

Még sok gólt kívánunk Balázsnak sárga-kék színekben, és sok sikert a csapatnak is!

 

2018.04.21. 22:28

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu