BFC Vólent Roland is aláírt!

Ma régi - új játékossal bővült keretünk: Vólent Roland az NB I-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttesétől igazolt csapatunkhoz!

Az 1992-es születésű csatár korábban már játszott Siófokon, többek között ő döntötte el a 2013/2014-es szezonban a Kisvárda ellen idegenben megnyert bajnoki mérkőzésünket, és ugyancsak győztes gólt szerzett Zalaegerszegen a Liga Kupa sorozatban. A szakmai stáb akkoriban robbanékonysága, gyorsasága és jó képességei ellenére mégis mellőzte.

Távozása után Balmazújvárosban új erőre kapott, és további találatokkal hálálta meg a bizalmat, majd Békéscsabán 6-szor, a Szigetszentmiklós színeiben 11-szer, majd újra Balmazújvárosban 6-szor volt eredményes.

Góljai számát gyarapítani akarja a Merkantil Bank NB II-ben sárga-kék szerelésben is:

„Megmondom őszintén, nagyon örülök, hogy megkeresett a klub! Igazából már nyáron is szóba kerültem Siófokon. Jól éreztem magam a csapatnál, amikor itt voltam, így jó érzés visszatérni! Örömmel várom a tavaszi szezont! Minimum 6-7 gólt szeretnék szerezni, de ha jól fog menni a játék, remélem többet is sikerül!” – nyilatkozta Roland honlapunknak.

Sok sikert és sok gólt kívánunk a tavaszra!

2018.01.15. 16:16

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu