BFC Vukmir Dragan vezényletével munkába állt a csapat!

Újra benépesült a Siófok Városi Stadion: csapatunk megkezdte a felkészülést a Merkantil Bank NB II 2023/2024-es szezonjára.  

Vukmir Dragan vezetődzőnk délelőtt megtartotta a nyár első edzését.

A keretben történtek változások: ahogy korábban beszámoltunk róla, Szakály Attila a Szombathelyi Haladásnál folytatja pályafutását. A kölcsönjátékosok közül Farkas Balázst visszarendelte az ETO FC Győr, ahogy a Budapest Honvéd is tette Nyitrai Bence és Horváth Milán esetében – utóbbi az U21-es válogatott összetartásán vesz részt. Debreceni Ákos és Volter Patrik a Paksnál kezdi majd el a felkészülést, közülük Ákos Horváth Milánhoz hasonlóan a korosztályos válogatottnál van jelenleg, míg Makrai Gábor visszamegy Pécsre.  

Két kölcsönjátékosunk Siófokon kezdte meg a munkát: Lapos Máté a Bicske, míg Nagy-Kolozsvári Dániel az Iváncsa alkalmazásában állt. Az utánpótlásunk számára továbbra is biztosítva lesz a lehetőség a fejlődésre, így a keret mai edzésére a Siófoki Bányász SE U19-es csapatából is csatlakoztak játékosok, valamint mellettük próbázók szeretnék meggyőzni a vezetőséget és a szakmai stábot a teljesítményükkel. Dénes Csanád Vilmos az érettségi vizsgák miatt igazoltan volt távol.

A keret kialakítása folyamatban van, a távozókról és az érkezőkről folyamatosan tájékoztatást fogunk adni honlapunkon és a hivatalos Facebook-oldalon.

A csapat tervezett programjában 6 edzőmérkőzés szerepel: a PMFC, az Iváncsa, a Kaposvári Rákóczi és a MOL Fehérvár FC II mellett pályára lépünk az NB I-es Paksi FC otthonában is. Júliusban egy nemzetközi mérkőzés is vár Vukmir Dragan játékosaira: egy angol csapat lesz az ellenfelünk!

A végleges időpontokat és helyszíneket jelezni fogjuk.

 

2023.06.19. 15:35

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu